Astronomer fant at sollignende stjerner for å slippe mystisk radiosignal

astronomer funnet fra sol-lignende stjerner & ndash; & mdash; HD mystiske radiosignaler 164 595, og stjernen er ca 95 lysår fra Jorden.
Bildet er et fantastisk system, kunstneren avbildet.

Ifølge den britiske Daily Mail rapporterte at det i dag, de siste astronomene å oppdage retning av en stjerne som ligner på solen avgårde et radiosignal.

Signalet fra sol-lignende stjerne & ndash; & mdash; HD 164595, en stjerne som ligger i stjernebildet Hercules, ca 95 lysår fra Jorden.
Forskere spekulert i at det er sannsynlig å være et naturlig fenomen, for eksempel: & ldquo; microlensing effekt & rdquo;, dette tilfellet under stjernene tyngdekraften er sterkere, og signalet fra de andre satsingsområdene.
I mellomtiden, astronomer også Inquirer SETI Institute (SETI), i håp om å analysere hvorvidt signalet fra romvesener.

SETI bruker Allen Telescope Array i Nord-California, og ligger i Panama Bo Gaite Optisk SETI Observatory sporing analyse HD 164595, lærte at signalet for første gang 15 mai 2015 oppdaget av Ratan-600 radioteleskop til.
HD 164595 er svært interesserte forskere fordi det er en sollignende stjerner, det er minst en temperatur nær Neptune planet på sin bane.

stjerne er litt høyere enn den gjennomsnittlige temperaturen på solen, og er 100 millioner år yngre enn solen.
Forskere sier det er nok andre uutforskede planeter rundt stjernen HD 164595 i omgivelsene.
Forskerne merket seg at selv om ingen er i stand til å gi bevis for at radiosignaler utenfor avdelingen å frigjøre visdom sivilisasjon, men det er verdt videre studier.
Ved å beregne signalstyrken, viser analysen at hvis det kommer fra et isotropt signalbøye, så kan det være av type II Kardashian Shove kultur.

Hvis dette er smale band signal fokus solsystemet, kan dens styrke oppnås jeg skriver Kardashian Shove sivilisasjon.
Kortet UNM Clothing Garda Shove Indeksen er basert på hvor mye energi kan dominere, en metode måle fremmed sivilisasjon teknologisk avansert nivå.

jeg skriver Kardashian Shove sivilisasjon refererer til utenomjordisk liv for å dra nytte av all den energien nær en stjerne, samle og lagre energi for å møte behovene til livets livs grupper; II type Kardashian Shove sivilisasjon mer avanserte, du kan dra full nytte av hele stjerne
energisystem; II type Kardashian Shove sivilisasjon i stand til å bruke all energien, ikke jorden ikke tilhører dette nivået av menneskelig sivilisasjon.

SETI Institute senior astronom Seth – Shostak (Seth Shostak), sa: & ldquo; et år siden, da russiske forskere funnet ut at dette signalet, gjorde de ikke la andre folk vet, dette er ikke en god avtale
måte, så bør vi bruke andre teleskoper for å ytterligere verifisere ektheten av signalet.
Jeg tror at dette signalet kan være sant, men ikke fra romvesener, kan det komme fra en naturressurs bredbånd signal generert.
& Rdquo;

forskere funnet ut at signalet på det russiske Academy of Special Astrophysical Observatory sa at HD 164595 er nødvendig for å utføre & ldquo; & rdquo;. Permanent monitorering
Signalet vil bli diskutert på det internasjonale romfartskongressen, som ble holdt i Mexico neste måned.