Befolkningsstudier utført i Sør-Afrika vil ha en befolkning på 500 000

Sør-Afrika Limpopo skolebarn.
Landets befolkning overvåking studie utført i distriktene.
(Kilde: Ndlovu / Sowetan / Gallo Images / Getty Images) kunngjorde i dag

sørafrikanske regjeringen vil utvide eksisterende demografisk forskning i landet, for å skape en vil bli Afrika slike studier i det største prosjektet & ndash; & mdash; for om
1% av den sørafrikanske befolkningen helse, inntekt og utdanningsnivå av sporet.
Ifølge den sørafrikanske departementet for vitenskap

anslått at dette vil etter hvert dekke de neste fem årene minst 50 millioner mennesker i den demografiske sammensetningen av prosjektet investert 264 millioner rand ($ 19 millioner).
Foreløpig har prosjektet vært vellykket i de tre første årene av finansiering, er den andre delen skal finansieres fra fremtidige offentlige budsjetter.

Hvis denne studien kan være lenge forfulgt, håper forskerne data innhentet vil hjelpe dem å leve i samme spor ta opp spørsmål som AIDS-viruset (HIV), tuberkulose og andre viktige helsespørsmål og overvåking som kreft, diabetes og andre relevante voksende
på trusselen innsats.
Sørafrikanske Science and Technology har til hensikt å gjøre undersøkelsen i flere tiår for å spore folk fra vugge til grav liv Cheap Cigarettes og overvåke trender i mellom generasjonene.

langsiktige demografiske studier spille en viktig rolle i sykdomsmønstre avbildet i.
En undersøkelse i 1948 i Framingham, Massachusetts, begynte byen i, bidro til oppdagelsen av å tiltrekke, diabetes og andre hjerte-og karsykdommer risikofaktorer, sykdomsmønster og gjør det mulig for forskere å studere på tvers av generasjonene.

Men presidenten i den sørafrikanske Medical Research Council Glenda Gray sa, og mange andre steder i den tredje verden, som Sør-Afrika ikke ta hensyn til en slik langsiktig prosjekt, men mer oppmerksomhet til helse nødhjelp som HIV, Ebola og lignende.