Bloomberg: 2030 bil-deling vil bli mainstream bilindustrien står overfor transformasjon

Ifølge den britiske “Daily Mail” rapporterte den 11. oktober, Bloomberg utgitt en rapport, forventet i 2030, vil regjeringens oppmuntring og motivasjon, elektriske biler og antall selvstyrte biler fortsetter å øke, eller bil-delingstjeneste
vil dominere markedet.
Dette initiativet vil ikke bare redusere skadelige utslipp, kan også forbedre trafikkproblemer, begge deler.
Men også en stor utfordring for bilindustrien.

å redusere klimagassutslippene, forsøker regjeringen gjennom subsidier, skatteinsentiver og innføring av miljøsoner og andre retningslinjer for å oppmuntre folk til å bruke elektriske biler.

Ifølge McKinsey & Company og Bloomberg New Energy Finance Rapporten viser at litium-ion batteri Cheap Cigars prisene har falt fra 2010 er $ 1000 per kilowatt time (ca 6718 yuan) i 2015 til $ 350 (ca 2351 yuan
RMB), kostnader falt med 65%.

drevet av ny infrastruktur vil være fødselen av et stort antall besøkende-dørs bil delingstjeneste.
I byer som London og Singapore, tar hensyn til strenge utslippspolitikk, redusere kostnader samt egeninteresse faktorer, er det sannsynlig å forlate bruken av privatbiler.
Rapportert at i 2030, i et tett befolket og høy inntekt urban London, Singapore og andre elektriske biler på veien ventes å stå for 60% av bilen.
I mellomtiden, i 10 biler, vil det være fire av autonome kjøretøyer.
Dette er innføring av miljøsoner, forbruker støtte og resultatet av markedsvennlig økonomi.

men økningen i el-biler kan også være en trussel mot bilindustrien.
Rapporten analyserer fremtiden for bilindustrien vil møte en fundamental endring, behovet for privat biltrafikk til kollektivtilbudet.
Bensin Forhandlere bør også vurdere den nåværende inntjeningsmulighetene av eiendeler, samt saker som hvordan du kan få mer inntekter fra avgiften, privatmarkedet og flåte service.