Den europeiske satellittselskapet SES – 10 satellitten vil bli lansert av SpaceX rakett utvinning

år 9 april SpaceX rakett utvinning er sannsynlig å bli brukt før utgangen av dette året har selskapet SES satellitt i geostasjonær bane SES10 lanseringen.

Ifølge utenlandske medier rapporter, vil det europeiske satellittselskapet SES bli verdens første bruk av gjenbrukbare rakettutskytnings geostasjonære satellitter i fjerde kvartal i år.
SES og SpaceX offentliggjort 30. august for å komme til enighet.
Under avtalen vil SES bruker resirkulert Falcon 9 rakett SES-10 satellitt.

Fengyun synkron bane rundt jorda satellitter planlagt for lansering i fjerde kvartal 2016, da det vil utvide SES styrke i Latin-Amerika.
SES10 vil være den første noensinne montert SpaceX utvinnes rakettutskytnings satellitter.
Etter avtale med den andinske Community of Nations (Bolivia, Colombia, Ecuador og Peru) signert, vil SES10 plasseres 67 grader vestlig lengde for Sim & oacute; n Bolivar to satellittnettverk.

Satellitten nyttelast tilsvarer 55 36 MHz Ku-band transpondere, hvorav 27 er progressive.
Satellitt Fengyun multitasking SES er den første full service i Latin-Amerika satellitt.
Det vil da ta over AMC-4 satellitten er for tiden i denne posisjonen SES AMC-3 og samtidig å utvide dekningen av Mexico, Mellom-Amerika, Sør-Amerika og Karibia.
På tilpasset, høy ytelse, til fleksibel strålen direkte hjem kringkasting, forretningskommunikasjon og mobile tjenester.
SES Chief Scientific Officer Martin Halliwell sa at så tidlig som 2013, er SES det første selskapet til å lansere tjenester ved hjelp av SpaceX kommersielle satellittoperatører, og nå er de igjen beæret over å være den første kunden SpaceX rakett utvinning, til å delta for første gang
lanseringen.
Musk også publisert

sosiale medier status, uttrykte han takknemlighet for SES.
I en uttalelse SES selskapets hjemmeside, språket som brukes er & ldquo; Fly-Påvist Falcon 9 & rdquo; (gått flight-bevist Falcon 9 rakett), show på SpaceX tillit.

SES sa de trodde gjenbrukbare raketten vil åpne en ny æra av romferder, vil også tillate SES mer effektiv når det gjelder pris og lagerstyring å besøke plass.
Den nye avtalen med SpaceX nådd SES vise tillit til deres tekniske nivå og faglig nivå igjen.
SpaceX Cheap Sigaretter Outlet lag SES-10 oppdrag design og eksperimentell bæreraketten av hele prosessen mye arbeid, slik at selskapet kan trygt sette den første i Latin-Amerika, full service til sine satellitt-lanseringen.
Chief Operating Officer Gwynne Shotwell

SpaceX selskapet president, sa raketten for å nå hurtig og fullstendig gjenbruk, duplisere lansere et romfartøy i bane vil ha en rakett er en viktig milepæl.

SES har vært en SpaceX rakett på veien i mange år for å komme inn gjenbruk sterke støttespillere, vil de være den første lanseringen av en rakett bære resirkulering SES-10 glade.
SES-10 design er basert på Eurostar E3000 plattform, Airbus Defence & Space avdelingen som er ansvarlig for produksjon.
Satellitten vil bruke kjemiske fremdrift for første bane heving manøvrere i bane og noen store manøvrering i bane av en plasma fremdriftssystem er fullført.