Den seneste utviklingen av forskere med ideen om kontroll nanobots

forskere har nylig utviklet et bærbart narkotika miniatyr nanoroboter, som kontrolleres av dataprogrammer system som kan oppdage endringer i hjernens aktivitet, ifølge lege bevissthet instruksjon for å frigjøre stoffet.

Ifølge den britiske Daily Mail rapporterte at fremtiden for en miniatyr trodde kontroll nanobots kan implantatet inn i kroppen av narkotika levert av leger tankene kontroll, behandling av sykdommer og dermed spille en perfekt effekt.
Foreløpig forskere først bruke mind control implantater levende organismer nanobots, eksperimenter bekreftet at nanoroboter kan frigjøre medikamentet in vivo kakerlakker.

forskere bemerkes at denne teknikken kan anvendes for å behandle hjernesykdommer slik som: schizofreni, depresjon og oppmerksomhet underskudd lidelser.
Denne sci-fi drama “Star Trek” og “Red Dwarf” nano robot teknologi er svært lik den dramagruppen av mikro-roboter som brukes til å reparere skadet menneskelig vev.
Forskere fra Bar-Ilan-universitetet i Israel ved hjelp av DNA-origami teknologi for å produsere et hult skall nano-robot kan legemidlene plasseres i bolig, og bruken av jernoxydpartikler kjemisk blokkert.

ordens-frigjøring av medikamentet, et magnetisk legeme ved oppvarming kan forvrenge DNA tilfellet betyr dette at legen kan alltid nanoroboter kontrollert frigivning av et medikament, en liten mengde for å frigi medikamentet.
Studien leder, sjef Bar-Ilan-universitetet nanoteknologi forsker Ido – Bachelet (Ido Bachelet) Dr. sa, dette teamet er nå demonstrert av den menneskelige hjernebølger til å kontrollere nanobots.

lege trening og lære et dataprogram som brukes til å gjenkjenne folk når hoderegning hjernen under stress utført.
Ved å observere endringer i hjernens aktivitet, kan et datasystem utløse en elektromagnet, låse opp en kakerlakk nanobots injisert in vivo.

nanobots frigi en fluoriserende protein i kakerlakk kroppen, kan forskerne spore fremdriften av utgivelsen av den fluorescerende protein.
Foreløpig denne siste studien, publisert i siste utgave av “Public Library of Science & middot; omfattende” magazine.
Forskerne peker på at vår studie bekreftet at innføringen av en stamme av kognitive oppgaver, kan aktiv DNA robot produsere cellulære effekter i insekter.
Denne teknologien kan slås på og off-line bioaktive molekyler, som er rettet mot kognitiv tilstand respons.

De bemerket at denne teknikken ved å observere hjerneaktivitet kan II og V for den menneskelige kropp, spesielt schizofreni, depresjon, eller for behandling av epilepsi.
Nanobots injisert inn i pasientens kropp, de bærer stoffet, med en hette-lignende enhet, som inneholder hjernen kan detektere det elektriske signal fra sensoren aktiv.

elektrisk aktiv når hjernen viste en bestemt type, som kan utløse en cap-formet enhet i elektromagnet, forårsaker utslipp av nanoroboter som frakter narkotika.
Studien leder Thatcher – Arnon (Sachar Arnon) sa: & ldquo; nanoroboter kan utføres i henhold til kravene til folk med passende modifikasjoner, for eksempel epilepsi, kan nanoroboter oppdage beslag fra hjernens aktivitet, og rettidig
løslatt fra nanobots undertrykke epileptiske medikamenter.
& Rdquo;

Arnon streket at nano-robot-teknologi er sannsynlig å bli brukt utenfor det medisinske feltet, for eksempel: du kan drikke presise mengder alkohol, slik at du opprettholder en behagelig tilstand, men ikke i en beruset tilstand.
Jeg tror at denne teknologien skal ha bred anvendelse prospekter.