Eksperter advarer: AI ødeleggende super bombe tidoblet

eksperter sier, potensielle farer av kunstig intelligens er mer enn ti ganger atombomben, må International Union en felles regulering.

Ifølge den britiske “Daily Express” rapporterte at de mest lovende amerikanske presidentkandidaten Zoltan Istvan advart om at kunstig intelligens (AI) forskning og utvikling av menneskeheten vil ha størst effekt.
Forskere over hele verden er febrilsk utvikling av kunstig intelligens-teknologi, noe som betyr at maskinen eller programvaren kan utvise betydelig menneskelig visdom.

Mange eksperter har advart for utvikling av kunstig intelligens, fordi det faktisk gjør mennesker til å bli eliminert fordi de kan erstatte vårt arbeid, og til slutt oss som en hindring.
Som en super-menneske doktrine, Mr. Istvan håper at gjennom menneskekroppen og maskin integrasjon teknologi vil fullstendig endre menneskelig og menneskelig erfaring.
Han hevder at kunstig intelligens vil bli brukt i det militære området, og mer verdig oppmerksomhet enn utviklingen av en atombombe.

Istvan II-V.com Mr. “Daily Express” reporter, sa: & ldquo; hvis morgen jeg blir president, vil jeg legge mye ressurser på forskning og utvikling av kunstig intelligens, fordi jeg fant ut at uansett hvem som styrer den tidligste kunstig intelligens eller kontrollere det meste
smart kunstig intelligens, kanskje i verden vil snart okkupere en ledende posisjon i det militære området.
& Rdquo;

han hevder: & ldquo; Hvis maskinen kan skrive et virus eller annen sort inn i maskinen, så du mer enn noen annen regjering har en klar fordel.
Den som først få kunstig intelligens, vil til slutt bli verdensledende.
Da USA falt atombomber i Japan, da det endret den militære strukturen.
Den første gruppen av kunstig intelligens vil være den japanske atombomben fem til ti ganger makt.
& Rdquo;

han mener regjeringen bør sette opp en verdensomspennende allianse for å utvikle kunstig intelligens, fordi teknologien må overvåkes nøye.
Mr. Istvan sa: & ldquo; For meg, et demokratisk land først utviklet kunstig intelligens er svært viktig, fordi vi trenger det for å bli en demokratisk kraft, ikke én, men militærmakt.
& Rdquo;

På spørsmål om det er mulig opprører menneskelig kunstig intelligens når Mr. Istvan svarte med å si: & ldquo; Det er derfor jeg mener at etableringen av en internasjonal allianse for å utvikle kunstig intelligens er årsaken til det beste valget.
Jeg vet ikke hva som vil skje i fremtiden, kunstig intelligens i stand til ti ganger i natt for egenreklame, så vi vil være smartere enn mennesker.
Det vil gi de militære og hele menneskeheten et stort problem.
& Rdquo;