Entomolog for bokserien 85 typer insektsbitt tusener

Justin & middot; Schmidt er en entomolog ved University of Arizona, skrev han en bok som heter “wild brodd,” den nye boken, som i henhold til graden av smerte og giftighet for insektbitt er delt inn i fire 1-4
karakterer.

Justin & middot; Schmidt er en entomolog ved University of Arizona, skrev han en bok som heter “wild brodd,” den nye boken.

Beijing 9. oktober ifølge utenlandske medier rapporter, hvis du føler ditt arbeid er svært smertefullt, så ta en titt på denne personens arbeid det: han må være 85 forskjellige insektbitt enn 1000.
UNM Clothing

Justin & middot; Schmidt (Justin Schmidt) er en entomolog ved University of Arizona, skrev han en bok som heter “wild brodd” (The Sting of the Wild) nye bok, som i henhold til toksisitet og smerte
omfanget av insektbitt er delt inn i fire karakterer fra 1-4.
Han Solenopsis invicta (rød brann maur) biter smerte nivå som nivå 1, Warrior Wasp (warrior veps) klassifisert som nivå 4, og å føle bitt senere beskrevet som & ldquo; likesom magma Språk & rdquo;.

& ldquo; for disse insektene, hvordan ikke å bli spist av rovdyr er et kritisk problem, rollen biter reflektert her, og rdquo; Schmidt skrev i sin bok, & ldquo; Målet med disse insektene er
ikke bli andre dyr magen ting.
& Rdquo; dette er en brodd av de kvinnelige insekt kjønnsorganene & ndash; & mdash; ovipositor utviklet seg, men i noen mannlige insekter kroppen, er denne delen vist som en stiv, kantete genitalia, til å streike
trekke rovdyr eller fange byttedyr.

“wild brodd”, en bok er Schmidt og hans kone Debbie som en zoolog & middot; Schmidt (Debbie Schmidt) etter å ha reist rundt i landet begynte å skrive.
I denne reisen, paret Schmidt samlet en rekke forskjellige typer jordbruksland maur, og ldquo, de er onde, stikk av insekter, vet vi ikke den kjemiske sammensetningen av deres gift.
& Rdquo; han skriver.
Schmidt Par at hvis de ønsker en bedre forståelse av denne insektsgift, de fortsatt trenger å samle mer insekt studie, og selv oppleve smerten av hver insektbitt produsert.

Debbie hjalp også sikre boken, hun beskriver følelsene til sin egen for første gang etter å ha blitt bitt maur gården, & ldquo; det er en dyp, rivende smerte, som om noen i din
under huden rive muskler og sener samme, men hver gang smertene etter å ha nådd sitt høydepunkt, vil dette fortsette å ha en følelse tåre.
& Rdquo; forskere samlet nok insektene etter at de legger sine gift kan sammenlignes for å bestemme giftigheten av forskjellige insekter og nivå av smerte.

De fleste eksperter er enige om at bare et svært lite antall mennesker utvikler alvorlige reaksjoner etter å ha blitt injisert insekt eller edderkopp gift.
For Schmidt, er analysen av giftigheten av forskjellige insekter meget enkel, fordi det er mange reisende systemer tilgjengelige.
Men for å måle smertenivå er ikke så lett, men også spise mye bitterhet.
Med & ldquo; bite konge & rdquo; tittel, har Schmidt studert mange typer giftige insekter.
I sin bok, han også forbundet med en & ldquo; Schmidt Sting Pain Index Table & rdquo;, som viser 83 forskjellige insekter, samt enkelte er følelsen etter insektstikk.

Han brukte en 4-punkts rangeringssystem for hvert nivå av smerte etter insektstikk vurdering av poeng.
Hver brodd hvis du ønsker å legge til eller trekke 1 poeng 1 poeng, må være i stand til & ldquo; klart skille smerten er mer alvorlig eller mildere & rdquo;.
Hvis smertene plassert mellom to nivåer, og deretter øker eller nedgang på 0,5 poeng.