Forente Launch Alliance lanserte ” plassen lastebilen ” program

forente Launch Alliance er å utvikle en ny generasjon av rakett & ldquo; Vulcan & rdquo;.

Xinhua News Agency, Washington 29. august – Forretnings plass i noen nyere utvinning test rakett første fasen, og av den amerikanske Boeing og Lockheed – Martin Joint forente Launch Alliance også foreslått å etablere en ny & ldquo; & rdquo plass lastebil
; plan, i tillegg til utvinning av det første trinn motoren, den andre fasen vil være gjenbrukbare rakett.

rakett vanligvis består av to faser, hvor den første fasen av oppdraget er å lansere en rakett i verdensrommet, den andre fasen av oppdraget er å rakett til målplasseringen.
Rocket rakett første fasen er den dyreste delen, De forente stater Romforskning Technologies (SpaceX) for å forsøke å redusere lanseringskostnadene ved å gjenopprette fullstendig den første fasen av raketten, og har gjennomført en rekke vellykkede utvinning test.
Forente Launch Alliance hadde annonsert utviklingen av en ny generasjon av rakett i 2015 & ldquo; & rdquo;, Vulcan modell rakettmotorer i den første fasen skilt fra raketten fallskjerm nedbremsing, kan sende et helikopter i luften for resirkulering.
Den andre raketten scenen recovery plan

og den foreslåtte forente Launch Alliance, er å gjøre andre fasen rakett i romfart gjenbrukes.

& ldquo; Vi tror at for å oppnå målet gjenbrukbare, trenger ikke å la det vender tilbake til jorden, og rdquo; forente Lansering administrerende direktør i Union Tori & middot; Bruno nylig fortalte USA & ldquo; kvarts & rdquo; nettsted sa, & ldquo; dette
er en stor endring tenkemåter.
& Rdquo;

i samsvar med United Launch Alliance design, ser form som en rakett andre etappe drivstofftank, bak med fire motorer, er den største funksjonen i stand til å fylle bensin på plass, skyting startet igjen, kan bo i bane i flere uker eller
flere måneder.
Tidligere Rockets er varen til bestemmelsesstedet, men nå til nær-bane rundt jorda nok, så raketten sin lastekapasitet har blitt kraftig forbedret.
Når det gjelder resten av reisen av varer, kan det være på banen for å vente for gjennomføring av det andre trinn av raketten.
Dermed er denne andre fasen kalles United Launch Alliance & ldquo; & rdquo;. Plass lastebil

er tenkt at forente Launch Alliance, de neste fem årene, vil mennesker begynne å bygge i nær-bane rundt jorda for romforskningen gruvedrift og infrastruktur, til 2050 baser for utvikling av menneskelige aktiviteter på månen.
Og & ldquo; Space Truck & rdquo; vil spille en rolle tilsvarende varer transportbånd for å gjøre plass frakt aktiviteter for å bli økonomisk levedyktig.

Bruno sa: & ldquo; & quot; Space Truck & rsquo; vil bidra til å bygge stor plass infrastruktur for å støtte plass økonomisk aktivitet, vil det bli et transportsystem til måned mellom praktisk mikrogravitasjon produksjon og kommersiell base, vil vi være i stand til å anvende
i form av asteroiden prospektering.
& Rdquo;

forente Launch Alliance består av Boeing og Lockheed cigarettes Shop Tyskland – Martin joint venture-selskapet satt opp i 2006, sto USA for 70% av lanseringen markedet.
Men forente Launch Alliance SpaceX møter sterk konkurranse.
Ifølge & ldquo; kvarts & rdquo; nettstedet rapportert, har SpaceX rakett lanseringen i 2015 falt under kostnaden av $ 100 millioner, gitt den kommersielle lanseringen lavt som $ 62 millioner, mens de laveste kostnader rakettkastere forente Launch Alliance er også $ 164 millioner
.