Forskere eksoplanet baner migrasjon mysterium

Forskere har oppdaget en planet 10 millioner år eller mindre på stjernene rundt banen, enten terrestriske planetene som ligner på Jupiter, eller gigantiske planeter, kan det være nok av tid over en langsom prosess

Ifølge utenlandske medier rapporter, mange kjente avdeling
utenfor banene til planetene er svært nær sin moderstjernen, orbital radius på mindre enn en tiendedel av astronomiske enheter (en astronomisk enhet tilsvarer den gjennomsnittlige jord Sun avstand).
De omløpstid er meget kort, og deres gravitasjons innflytelse på stjernen slingre forholdsvis stor.
Det gjør også disse planetene kan oppdages relativt lett Ling stjerners metode og hastighet metode.
Men astronomer vet nå at disse planetene er i nærheten av stjernen ligger i materialet allerede dannet, eller i stedet etter en astronomisk enhet er dannet utenfor evolusjon, og gradvis migrere til stjernene nær hovedsporet.

planeter kan migrere er ingen tvil om, for datasimulering av planetvandring og de observerte egenskapene til planeten kan brukes som bevis.
Hvis ikke forekomme planetvandring, kan det føre til vandring av tre mekanismer.
Disse tre mekanismene er knyttet til samspillet av objekter i stjernesystemet & mdash; & mdash; og forekomst av migrasjon ved å migrere planeter protoplanetarisk skive, følgesvenn (som et binært system som) eller påvirke flere planeter.
Men disse tre mekanismene nøyaktig hva slags mekanisme er den virkelige grunnen er fortsatt uklart.
Siden hver mekanisme er underlagt begrensninger av et sett av betingelser, kan vi bruke en annen tidsskalaer for dem å bli vist.

For eksempel simuleringer viser at planeter migrere fra et annet himmellegeme vil vanligvis føre til betydelig langsommere enn planeten migrasjon forårsaket av planet disk.
Derfor forskerne fant at alder på 10 millioner år eller mindre fantastisk bane rundt en planet, eller om de terrestriske planetene ligner Jupiters store planetene, kan det være nok av tid over en langsom prosess, for eksempel en planet – en planet eller samhandling
planet – samspillet mellom stjerner, en astronomisk enhet fra utsiden av sporet til denne overføringen.
Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics astronomen av Elisabeth Newton, Jonathan Irwin, David Charbonneau og Andrew Vanderburg teamet og deres kolleger detaljert studie av planeten K2-33b.

er en størrelse større enn planeten Neptun, omgitt av en meget ung (bare 11 millioner år) av stellar bevegelse, orbital radius og 5,04 Earth radier, omløpstid 5.425 dager.
Før dette har teamet utelukkes annet enn transitt føre til en rekke andre mulige fremragende variasjoner (for eksempel stjerne flekker) for å bestemme tilstedeværelsen av planeter.
Fordi stjernen er for ung, mener teamet planeten er enten dannet in situ, eller det kan være på grunn av interaksjon med planet platen, migrasjon i en svært kort periode her.

men planeten er helt umulig i de mer fjerntliggende formasjonen, ved påvirkning av de to andre mekanismer for å migrere til det aktuelle sporet.
For nøyaktig tolkning av transitt av data må vi vite masse og radius av stjernene som astronomer har modellert nøye.
Dette har også tillatt nye resultatene blitt stadig kvalitets UNM Clothing unge stjerner (mindre enn 16% feil) og radius (feil på mindre enn 7%) den mest nøyaktige skildring.