Forskere forklarer hvorfor folk lytte til følelsen av å bli stirret på andre

Ifølge den britiske “Daily Mail” rapporterte den 19. september, vi ofte kan føle deres utseende utover siktelinjen var ute på meg selv, men sannheten er ofte ingen stirrer på deg.
Hvis du ikke lytte til disse superkrefter og sjette sans slags pseudo-vitenskapelig forklaring, så hvorfor i all verden skulle noe slikt skje?
Postdoktor Kliniske Neurosciences ved University of Oxford, Harriet & bull; 登普西盖尔 – Dr Jones forklart til oss av vitenskapen om hvordan hjernen & ldquo; jukse & rdquo; oss.

menneskelige øyet er ansett for å være et mirakel om evolusjon, men tiår med forskning ikke tillate forskere å finne ut hvordan menneskelige syn i mørke omgivelser.
Men senest ett eksperiment påpekt i et mørkt rom, det menneskelige øyet kan observere et foton (lys dannelsen av subatomære partikler) så lite lys.
Resultatene viser at det menneskelige øyet enn tidligere, vi trodde det ville være mye mer opptatt av.

Siden det menneskelige øye vil se det mest sannsynlige retning, slik at vi kan lett kjenner noen der å se på oss.
For eksempel, noen på toget sitter overfor deg, du kan ikke se å vite at han var der og ser på deg, men vi kan bare avgjøres i midten av 4 grader blikket festet i siktelinjen punkt.
Heldigvis kan vi bruke andre ledetråder for å finne ut at ingen i vårt indirekte skue å se på oss.
Vanligvis er vi avhengige av plasseringen av hodebevegelser (f.eks sende mot deg) og så bestemt.
Men vi kan ikke garantere at all rett, i tilfelle av usikkerhet, folk ofte overvurderer muligheten for andre folk ser deg, som kan være Interplay vil skje, spesielt er det en risiko for interaksjon på forhånd
klar.

den følelsen i sin linje av syne utvalg cigarettes store rundt utsiden, for eksempel, du ser på personen bak deg er hvorfor?
Vi virkelig & ldquo; føler & rdquo; å gjøre?
Sannsynligvis fordi mange mennesker har denne følelsen, så lenge det er en gjenstand for vitenskapelig undersøkelse (dette er den første studien, publisert i 1898).
I enkelte studier, opp til 94% av folk føler at de har måttet reflektere tilbake ble slått å stirre mens seeropplevelse.
Men vi er ikke overmenneskelig, mye støtte såkalte & ldquo; super stirre effekt & rdquo, faktisk, det er forskere i studiet av feil på metodikk eller kan ikke forklare sine resultater.
Og i mange tilfeller, når du slår til visningen bak, vil du legge merke til personen bak flyttingen og oppmerksomheten rettet mot deg, du skulle tro han har vært å se på deg, og vi er mer sannsynlig å huske disse visuelle eksempler
og glemmer ingen ser på din situasjon.
Så husk, neste gang du tror du ser noen i sikte, bør du vite at hjernen erter deg.