Forskere kan forutsi vulkanutbrudd eller

Tobias Fischer

TIÅR prosjektdirektør, sa vulkanen rundt oss hele verden har satt opp automatisk overvåking stasjon for å overvåke vulkanutslippene.

Ifølge utenlandske medier rapporter, vulkanutbrudd begynte å buldre fra injektoren utallige brennende aske, alt i ett.
De fleste utbrudd er uforutsigbar.
Om 40 vulkansk land på jorden, og kanskje det er mer ukjente vulkaner i havet, som et vulkanutbrudd på Island Eyjafjallajokull med føre gridlock.
I tillegg utbruddet forårsaket også bygninger ble ødelagt, og også føre til tusenvis av mennesker ble drept.
Imidlertid er et forskerteam utvikler nye verktøy, i håp om å forutsi utbruddet før utbruddet nettstedet på bålet.

lansert i fjor, trusselen fra naturlige katastrofer rapport, ekspertene mener at European Science Foundation vulkanutbrudd største trusselen mot menneskers liv og eiendom forårsaket.
De beregnet at i slutten av dette århundret, utbruddet ca 5% -10% sjanse for å forårsake store tap, klimaendringer, og gift atmosfæren.
Tiår initiativ fra prosjektet, er et internasjonalt forskerteam arbeider for å forutsi vulkanutbrudd gjøre grunnleggende forskning, ved å sende ut en gass lukt test for å finne ledetråder.
Tobias Fischer

TIÅR UNM Clothing prosjektdirektør, sa vulkanen rundt oss hele verden har satt opp automatisk overvåking stasjon for å overvåke vulkanutslippene.
Inkludert karbondioksid, svoveldioksid, vanndamp og andre store gassutslipp.
I et par timer før utbruddet, kan vi se at forholdet mellom utslipp av karbondioksid med hensyn til endringer i utslipp av svoveldioksid.
Og gjennom global satellittovervåking og lokale området, men også hjelpe oss til å finne pre-utbrudd siden.
Målet med pilotprosjektet i 2019 antall eksisterende overvåking stasjon trippel.

Fischer sa overvåke disse endringene i vulkanske gasser også hjelpe oss å anslå de totale globale utslippene av karbondioksid fra vulkanen.
Ett av hovedmålene i verden der bygging av 150 vulkaner rundt 15 mest aktive vulkan overvåkingsstasjonen, for å styrke den eksisterende åtte vulkanen overvåkingsstasjonen for å overvåke vulkaner over hele verden.
Fischer sa at byggingen av overvåkingsutstyr i ilden vanskelig å nå toppen av dette stedet er svært farlig arbeid.
Noen ganger overvåking stasjon vil bli et offer av utbruddet, som skjedde nylig i Chile 利比亚里卡 vulkan det.
Men minst vår overvåkingsutstyr før vulkanutbruddet på registrerte endringer i gassammensetning.

kritiske data samlet indikerer at før utbruddet, vil utslippsgasskomponenter endre, og som vil gi mye magma sjelden helium isotop.
Maarten de Costa Rica, National University of the Moor at vi mer og mer overbevist om at forholdet mellom karbondioksid og svoveldioksid endringer kan forutsi vulkanutbrudd.
Til en viss grad kan vi nå bare ved å observere gasser forutsi vulkanutbrudd.

unntatt på bakken satt opp en overvåking stasjon, men også sendt en satellitt i verdensrommet for å overvåke vulkansk aktivitet observert gass varierer fra bane.
Cambridge Marie Edmonds sa at vårt endelige mål er å komme fra verdensrommet og bakken målestasjoner de samme nøyaktige data.
Hvis dette målet er nådd, kan vi i betydelig grad redusere kostnadene for observasjon, til avstanden forutsi vulkansk aktivitet, men også for å sikre sikkerheten av forskere.