Forskere med Large Hadron Collider søk etter bevis for eksistensen av filmen universet

Forskere er

Med Large Hadron Collider partikkel fra å søke ytterligere breddegrad

Ifølge den britiske “Daily Express” rapporterte at forskere er å snu til Large Hadron Collider (LHC) The bevis for eksistensen av filmen universet.
Film univers teori, en serie med to-dimensjonale univers, kanskje den avstanden vi er svært nær, og de kan være tilgjengelige, kan det også være et univers gå fra dør til en annen Cigar Store et univers.

membraner konsept av universet er faktisk utledet fra strengteori ut.
Oppvokst i strengteori, den grunnleggende enhet av all materie i universet er en serie med unnvikende lille vibrerende streng.

Higgs før den ble oppdaget i form av matematiske formler på tavla der i flere tiår.
CERN forskere har blitt inspirert av Gud partikkel oppdagelse, og nå er de å snu til Large Hadron Collider å finne virkelige bevis for eksistensen av filmen universet.

forfatterne av studien, teoretisk fysiker Christophe Galfard har jobbet med Steve – Fenhuo gull forskning.
Han hevdet at filmen universet er uten tvil den mest imponerende av den foreslåtte parallelt univers teorien kunne universet være mange forskjellige størrelser, og de er i stand til å angi hverandre og seg selv som den samme akkord.

Christophe Galfard gjort, kan du plutselig gjette, vil ha andre menneskeliv i andre filmer i universet, så det svarte hullet som vil kanalisere mellom oss og den andre universet.

tredimensjonalt rom (det kan være firedimensjonal) alt involvert kan beregnes matematisk, men disse er nesten umulig å forestille seg den menneskelige hjerne, og kan ikke finne ekte bevis.
Testmetode

ekstra breddegrad finnes er å gjøre bruk Large Hadron Collider å finne mer breddegrad finnes i partiklene.
Harvard University fysikk professor Lisa Randall sa, teori finne mer breddegrad avhenger av spesielle partikler, vil partiklene har de samme egenskapene som standard partikkeldetektorer, slik at vi kan finne dem, men desto større kvaliteten.