Forskere oppdage ny dverg planet utenfor Pluto

mange kometer oppsto i Kuiper-beltet eller Oort-skyen, men deres ovale baner vil dra dem til solen, selv om det er generelt ansett de ytre delene av solsystemet består hovedsakelig av små himmellegemer sammensatt enn Pluto.

Ifølge utenlandske medier rapporter, i familiebilde i solsystemet, tillegg av et nytt ansikt.
I tillegg til Pluto, har forskere oppdaget en ny dvergplanet.
Ifølge NPR rapport, dvergplaneten heter & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, en diameter på omtrent 530 km fra Solen ca 8,5 milliarder km unna.
Til sammenligning Plutos største måne, Charon diameter på 1200 km og aphelion fra Solen har 7,3 milliarder kilometer.
For 2014UZ224, på & ldquo; år & rdquo; (dvergplanet om den tiden som trengs for å sirkle dato) er ca 1100.
Til sammenligning Pluto på en & ldquo; i & rdquo; bare ca 248 år.
Minor Planet Center bekreftet også de nyoppdagede stedene.

Michigan professor i astronomi ved University of David Gerdes fortalte NPR, forskere kamera enhet kalles mørk energi (DECam) oppdaget dvergplaneten.
Vi vet alle at universet akselererer ekspansjon, og bak denne mekanismen driver forskere til å fremskynde utbyggingen av såkalt mørk energi.
For å forstå nøyaktig hva som mørk energi, kommer, har forskere laget en spesial DECam å observere galakser og supernova (eksploderende stjerne konstant Cigar Store) vekk fra Jorden i bevegelse prosessen med sikte på å få flere ledetråder.
En annen kalles mørk energi Survey (DES) program.
Programmet vil bruke observasjonsdata fra DECam generere et helt univers av & ldquo; & rdquo;, å gi kart og informasjon om mørk energi forskning.

DES har blitt brukt til å kartlegge mørk materie nå (står for 80% av den totale massen av universet, men deres eksakte natur er fortsatt et mysterium) forskning og for å finne tidligere ikke stedene.
Ifølge opplysninger fra oppgave området, er en del av DES arbeider omtrent en gang i uken frekvens av flere små områder på fotoseanse himmelen.
Dette gjør det mulig for oss å gjøre noen nye oppdagelser.
Til tross for den tilsynelatende forskyvning av stjerner og galakser vi vil alltid bo i samme posisjon på himmelen, relativt nær jorden og solen dukket opp på himmelen rundt opplevelsen av en uke eller et par uker.

ifølge NPR si, for noen år siden, Gerdes kreve noen studenter på jakt besvares objektene i solsystemet i kart himmelen.
Gerdes sa utfordringen noen vanskeligheter.
Fordi til tross for gjentatte observasjoner av viljen til en region, er intervallet mellom de to observasjonene ikke løst.
Men studentene utviklet en tilsvarende maskin Ruan å håndtere svingninger i observasjonsperioden, og hell identifisert bevegelsen av himmellegemer.
NPR rapporterte at før og etter forskerne tok to år å sørge for at 2014UZ224 oppdagelse.
Selv om dens bane ikke er helt bestemt på å gjøre denne oppdagelsen forskerne sa de tror 2014UZ224 innenfor solsystemet fra solen i langt borte himmelsk tredje.

Før denne oppdagelsen, tilgang til det indre solsystemet & ldquo; dvergplanet & rdquo; den minste himmelsk navn er Ceres.
Det ligger i asteroidebeltet mellom Mars og Jupiter.
Gerdes fortalte NPR, 2014UZ224 som en dvergplanet kan fortsatt være litt for liten, men det ble overlevert til Den internasjonale astronomiske union (laget før dvergplaneten Pluto degradert til å bestride avgjørelsen) å avgjøre.
Solsystemet fire andre dvergplaneter har blitt bekreftet, men ifølge en NASA uttalelse, forskere mener det kan være flere titalls solsystemet, og enda mer enn 100 gjenstander på størrelse med dvergplaneter ennå ikke er oppdaget.

område som er utenfor Neptuns bane kalles Kuiperbeltet.
Dette er en rett-formet område antas å inneholde tusenvis av isete eller steinete himmellegemer.
Etter dette kalles Oorts sky, en sfærisk region fylt med isete eller steinete himmellegemer, pakket inn i den gjenværende delen av solsystemet.
Mange kometer oppsto i Kuiper-beltet eller Oort-skyen, men deres ovale baner vil dra dem til solen, selv om det er generelt ansett de ytre delene av solsystemet består hovedsakelig av små himmellegemer sammensatt enn Pluto.
Vi vet fortsatt ikke utelukke en nær Neptune store planeter kan være lur der inne.
Nyere studier har vist at banen er kjent utenfor solsystemet gjenstander kan innebære at & ldquo; eksistens, den niende planeten & rdquo.
Studien vil føre arbeidet med å oppdage nye planeten ved hjelp av et teleskop.