Forskere simulerte “Mars Garden” studie som dukker egnet for vekst

NASA forskere viste at Mars-jord vil hjelpe fremtidige astronauter simulerte Mars overflate egnet for liv hvilke avlinger.

Ifølge det amerikanske romfarts nettstedet rapportert, simulering & ldquo; Mars Garden & rdquo; kan hjelpe NASA forskere vet hvilke planter kan plantes på overflaten av Mars, mennesker tilbake tur til Mars kan vare to og et halvt år, en stor utfordring for astronauter
bestemme hvordan du legger nok plass mat.
Samtidig er forskerne aktivt studere hvordan å dyrke avlinger på Mars-overflaten, og dermed utvide matforsyningen, fordi frøet tar opp mindre plass enn fullt utvokste planter har en lengre holdbarhet.

NASAs Kennedy Space Center og Florida Institute of Technology Buzz – Aldrin Space Research Institute av den nyeste design av en & ldquo; & rdquo;, Mars hage som skal hjelpe forskere vinne hvordan å dyrke avlinger i det golde overflaten på Mars.

amerikanske romfarts II-V.com et byrå i uttalelsen, planting avlinger på Mars forskjellig fra Jorden, inneholder Mars jord knust vulkansk stein, er det ingen organisk materiale, det er nesten umulig å plante levde.
NASA Kennedy Space Center Vegetabilsk Production System (Veggie) pilotprosjekt regissør Trent – Smith (Trent Smith) sa: & ldquo; Vi bruker avansert vitenskap og teknologi for å mestre flere og flere avlinger som skal brukes som en astronaut oppskrifter.
& Rdquo;

Det er rapportert at, Veggie eksperimenter la astronautene å dyrke avlinger i rom-miljøet, i den internasjonale romstasjonen plante biologiske eksperimenter.
& Ldquo; Mars Garden & rdquo; jorda er valgt fra samlingen av Hawaii, fordi dette området er svært lik den Martian jord og jord.
I eksperimentet testet forskerne hvor mye jord som skal brukes, og hva du trenger å legge næringsstoffer i jorda, tilpasset de ulike plantene oppnå optimal vekst.
For eksempel: Forskerne testet hvordan å vokse salat i et simulert Mars-jord er lik, med det resultat at de plantet i jorda for å legge til næringsstoffer for å simulere salat, og plantet i vanlig blomsterjord salat sammenligne eksperimentelle resultater viser at veksten i
ingen næringsstoffer simulerte Mars jord er lik smaken av salat i nærheten av vanlig salat, men det er ikke sterke røtter, spiring hastigheten er langsom, det vil si, de tar lang tid til å vokse.

fremtiden forskerne planlegger å teste flere avling vekstvilkår i Mars-jord simulering Disse avlingene er:. Gulrøtter, bladbete, kål, erter, paprika og tomater og lignende.