Forskere tilfeldigvis oppdaget TNOs når du søker etter de første ni planeter

Som vist, er denne kunstneren avbildet i den niende planeten i solsystemet, nylig, astronomer i jakten på en niende planet da, tilfeldigvis oppdaget 10 TNOs.

Ifølge Science News nettsted rapporterte at nylig, astronomer søke solsystemet & ldquo; den niende planeten & rdquo; i prosessen, tilfeldigvis oppdaget uoppdaget før 10 TNOs.

basert på plasseringen av himmellegemer og disse 10 sporene, som kalles & ldquo; & rdquo;, TNOs vil bidra mer nøyaktig forutsi den niende planeten i solsystemet med solen for å holde størrelsen og volumet av avstanden, siden den niende planeten
gravitasjon vil påvirke driften av små gjenstander utenfor Neptun.

Forskning team, Washington Carnegie Science Institute astronomen Scott – Xie Pate (Scott Sheppard) Dr sa: & ldquo; himmelsk eller vil avsløre mysteriet med opprinnelsen og utviklingen av solsystemet bane utenfor Neptun, selv om vi tror at her
det er tusenvis av små kropper, men så langt ikke funnet et stort antall små kropper, hovedsakelig fordi de er svært langt avstand.
& Rdquo; nærvær

mindre TNOs cigarettes Shop utkanten av solsystemet forskere tror det bør være et større volum av den mystiske planeten, sammen med videre forskning, eller for å bedre forstå den virkelige situasjonen utenfor solsystemet.