Grunnlagt landets første plass Asgardian

Ifølge den britiske “Daily Mail” rapporterte den 12. oktober, 11, et internasjonalt team av forskere kunngjorde etableringen av de første landene i verdensrommet, oppkalt Asgardia, utformet for å beskytte planeten fra ødeleggende asteroidenedslag, prosjektet
de første trinnene i neste år for å lansere en satellitt.
Videre fra nå av kan folk registrere seg på Asgardia prosjektets hjemmeside, de første 100.000 registrerte vil være Asgardia borgere.

Ifølge prosjektleder, sa gjennom etablering av en ny & ldquo; & rdquo;, det nasjonale prosjektet eierskap av plass for folk og plass til å lage et nytt rammeverk for status som selvstendig nasjon.
Teamleder er grunnleggeren av den internasjonale luftfarts forskningssenter Igor Ashurbeyli, på 11. annonserte han sjokkerende programmet på en pressekonferanse i Paris.
Forarbeid

Team planer vil være bruk av den mest avanserte vitenskap og teknologi for å skape en barriere for å beskytte menneskeheten, stoppe trusselen fra menneskeskapte eller naturlige plass, inkludert romskrot, solstormer, planeter effekt.
Det er anslått at plassen finnes spores opp til 20.000 stykker av romskrot, plass og rolle i seg selv vil utgjøre en trussel mot livet på jorda.

Ifølge Ashurbeyli sa, & ldquo; Asgardia er en moden og selvstendig nasjonal II-V.com, vil fremtiden bli medlem av FN, ligger dens betydning i eksistensen av en fredelig plass beskyttelse for å hindre konflikter på jorden spredt ut i verdensrommet
.
& Rdquo;

Ifølge professor Ram Jakhu av Canadas McGill University, sa & ldquo; styresett for verdensrommet, er viktig å etablere en realistisk og unikt globalt plass juridisk regime, vil det sikre at utforskningen av rommet er
utført på et bærekraftig grunnlag, er det for fredelige formål, men også er gunstig for menneskeheten, inkludert de som bor på jorden og i verdensrommet for fremtidige generasjoner.
& Rdquo;