Leder transplantasjon team autorisert vanskelige dyreforsøk

hodet transplantasjon vil bringe håp til brukket nakke.
Kilde: Science Photo Library

“New Scientist” videoklipp show, en hund ryggraden i tilfeller av alvorlig skade etter behandling for å gjenvinne evnen til å gå.
Italiensk forsker Sergio Canavero nevrokirurgi, sa behandling av hunden er forventet å gjøre neste års teknologi menneskelige hodet transplantasjon gjennomførbart.

Canavero når de blir kjent i 2015, erklærte han hele hodet transplantasjon stor hindring er nå løst.
Tanken er at hvis noen lam fra halsen, så det er håp for å dra med hjernen døden av en annen persons kropp er koblet sammen, og dermed gjenopprette deres evne til å handle.

20. september, publisert i “International Surgical Neurology” journal tre serier av artikler redigert av Canavero forskere fra Sør-Korea og USA sa at noe som kalles polyetylenglykol (eller PEG)
kjemikalier eller hjelp reconnect alvorlig skadet ryggraden.

Seoul Konkuk University team gjør C-Yoon Kim 16 mus rygg alvorlig UNM Clothing tung hit.
Deretter vil de bli injisert i PEG karakterisert ved at de vertebrale ende utskårne 8 mus, mens den andre kontrollgruppe av mus ble injisert med en fysiologisk saltløsning.
Etter fire uker, rapporterte de at PEG gruppe på fem mus gjenvinne evnen til å handle, de tre andre er som mus i kontrollgruppen fikk til slutt dør.

Samtidig kan et lag av Rice University i Houston betraktes til PEG ved tilsetning av graphene nanoribbons forbedre denne teknologien, som er en måte å komme i neuroner dyrket på et ledende materiale.
& Ldquo; jeg var motivert ryggrad reparasjon.
Hvis det kan spille en rolle, vil vi være i stand til å ha en enorm innvirkning på ryggmargsskade.
& Rdquo; teammedlem James Tour sa.

Men forskning har vekket bekymring av andre forskere på studien.
& Ldquo; disse papirene og kunne ikke støtter teknologien frem søknaden for mennesker.
& Rdquo; Ohio Case Western Reserve University hjerneforsker Jerry Silver sa.

eksperter påpekte at for å gjøre de to endene av ryggraden konvergens helbrede hverandre, enten det er spinal skade, eller leder av transplantasjons givere må koble kroppen må gjøre tusenvis av nerveceller i terminaladapter grensesnittet.
Hvis disse nevronene ikke kan røre, vil de savne hverandre som pasta som aldri kan bli dannet slik at nerveimpulser i hele kroppen av de ledende baner.