Liktorn og hard hud nye retningslinjer for forebygging

Cambridge University forskere har tatt det første skrittet i en ny metode for behandling av type 1 diabetes utvikling, hvis det lykkes, vil bety slutten for å tåle skjebne sykdommer påvirker vanlige insulin injeksjoner, som mange pasienter er barn
.

Type 1-diabetes er en av de vanligste kroniske sykdommer av barn, den raske økningen i antall personer som berøres hvert år.
I Storbritannia er det ca 400 000 mennesker ble berørt, inkludert 29.000 barn.
I type 1 diabetes, til kroppens eget immunsystem feil de insulinproduserende bukspyttkjertelen celler er kjent for å være skadelig, og dermed angripe, ødelegge dem.
Resultatet er forårsaket av en mangel på insulin, må glukose i blodet bli transportert inn i cellen.
II & V Uten insulin, blodsukkeret stiger, noe som resulterer i kortsiktige og langsiktige skader, slik at pasienter må injisere seg selv flere ganger om dagen for å kompensere for insulin letthet.

I en studie publisert i open access tidsskrift “Public Library of Science & middot; Medicine” studie i Journal, en forskningsgruppe i Cambridge, USA Institute of Medicine / Wellcome Trust Diabetes inflammatorisk medikament laboratorium førte til modulere immunforsvaret,
Hensikten er å hindre pasientens immunceller angriper insulinproduserende celler i sin.

narkotika Aldesleukin, rekombinant interleukin-2 (- 2), dagens høye doser brukes til å behandle visse typer av nyresvulster og hudkreft.
Aldesleukin på et mye lavere dose, forbedre evnen til regulatoriske T-celler (immuncelle undergrupper), hindrer immunsystemet mister kontrollen og forhindre det ødelegge kroppens egne organer (autoimmune).
Nøkkelen til denne tilnærmingen er

først bestemme effekten av en enkel dose av aldesleukin i type 1 diabetes undergruppen av pasienter.
For å oppnå dette, brukte teamet avansert eksperimentell design med 40 type 1 diabetes pasienter med et bredt spekter av immune overvåking, og funnet ut at visse undergrupper doseøkning 10 til -20%.
Disse doser kan være tilstrekkelig til å hindre at immunceller angriper kroppen, men de vil ikke hemme kroppens naturlige forsvar, som beskytter oss mot invasjon av bakterier eller virus infeksjon er viktig.

Forskerne fant også at i en tidligere rettssak Noen deltakere ikke svarte, som også kan tolkes som et problem aldesleukin daglig doseringsregime.
Den nåværende Resultatene viser at daglig administrering resultater subpopulasjoner blir mindre følsom for stoffet, er det anbefalt for å få best mulig resultater immunitet skal ikke behøve å ta medisiner hver dag.

& ldquo; type 1 diabetes hvis venstre ubehandlet er dødelig, men nåværende behandling & ndash; & mdash; injeksjoner flere ganger om dagen insulin er ikke praktisk, de verste sidene ved pasienten mer smertefulle, spesielt for barn, og rdquo; Frank Waldron-Lynch
legen sa.
& Ldquo; Vårt mål er å utvikle en metode for behandling kan ende daglige injeksjoner av insulin og forårsake pasientens eget immunforsvar status for tidlig skade.

& ldquo; Vi er på et innledende stadium, men det er en bruk av narkotika produsert naturlig i kroppen for å gjenopprette helsen til immunsystemet hos disse pasientene.
De tidligere studier har fokusert på å undertrykke immunsystemet, ønsker vi å justere den.
Vårt neste skritt er å finne den optimale behandlingen program & ndash; & mdash; selv ikke hindre skade, ødelegge vår naturlige forsvar, men det vil bare forsterke kroppens egen reaksjon.
& Rdquo;

Forskerne sier, enhver behandling vil i første omgang fokusere på nyoppdaget type 1 diabetes kroppen, hvorav mange er fortsatt i stand til å produsere nok insulin for å hindre komplikasjoner av sykdommen.
Behandling kan bidra til å forhindre ytterligere skade, og for å hjelpe dem til å fortsette å produsere små mengder av insulin i løpet av en lengre tidsperiode.

liktorn eller hard hud skyldes den lange tykk hud friksjon eller trykk på foten vises smertefulle området.

de lenge i toppen av foten eller føtter kalles liktorn.
De som vises i fotsålene kalles hornhud.

ifølge American podiatric Medical Association (APMA) sa, uansett hvor de er, kan liktorn og hard hud forårsake skade, og kan få alvorlige konsekvenser for pasienter med diabetes eller påvirke sirkulasjon.

Ifølge en forening pressekonferanse kommentarer, & ldquo; milde liktorn og hard hud kan ikke kreve behandling.
Hvis liktorn eller hard hud ikke gi deg forårsake problemer, uansett hva det måtte være.
& Rdquo;

& ldquo; Hvis liktorn og hard hud forårsake smerte og ubehag, eller på noen måte forstyrre dagliglivet, for å se en podiatrist.
I tillegg bør pasienter med diabetes, dårlig sirkulasjon eller andre alvorlige sykdom pasienter sjekk føttene, og rdquo; organisasjonens anbefalinger.

hvis det er en liten liktorn og hard hud, kan legen anbefale at du endrer sko, eller legge til noen andre fyllstoffer.

liktorn eller hard hud, men aller helst av en lege.
Det kan skrapes av med en skalpell skive fortykket hud.
Dette er en smertefull behandling, fordi huden er død.
Ifølge APMA, liktorn eller hard hud hvis gjentatte angrep kan kreve ytterligere behandling.

Hvis liktorn eller hard hud forårsake alvorlig smerte, kan du bruke kortison.
I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig, sier foreningen.

å hindre liktorn og hard hud, slitasje riktig sko.
Hvis du har en fot eller tå misdannelser, spør legen hva de riktige sko.

ifølge APMA, bruke gel pads kan forårsake liktorn og hard hud for å redusere friksjon og trykk.
Fotterapeut kan hjelpe deg å finne den beste plassen å få øye gel pad er plassert.