Mangel på søvn kan føre til hva

Ifølge New Delhi, India TV nettsted 9 oktober rapport, New South Wales University og University of Glasgow studie fant at mangel på skikkelig søvn kanskje Filmer Cigars brand påvirker ansikt gjenkjennelse nøyaktighet, noe som er lov og orden og rettsmedisinsk arbeid er viktig, men
de som sover på deres mangel på beslutningsprosesser er fortsatt veldig trygg, noe som ytterligere understreker betydningen av mangel på søvn på sikkerhet og lov og orden.

Ifølge rapporter, ble deltagerne bedt om å svare på det samme tid folk ser på dataskjermen er den samme personen eller forskjellige personer.
Studien og daglig ansiktsgjenkjenning test på to måter: 1, bildet som er en fremmed, 2, betyr denne testen ikke involverer hukommelse, bilde personer samtidig.

Tidligere studier har vist en mangel på søvn på forsiden av svekket hukommelse, det er ukjent om mangel på søvn kan påvirke ikke stole på ansiktsgjenkjenning anerkjennelse minne.

University of Glasgow forsker Betty (Louise Beattie) sa: & ldquo; vi fant at mangel på søvn i tre dager med dårlig ytelse i ansiktsgjenkjenning tester.
I en annen test, fant vi at testresultatene av pasienter med søvnløshet er dårlig & rdquo ;, & ldquo; offentlig utbredt mangel på søvn, spesielt de som jobber om natten & rdquo ;, & ldquo; Dette er ytterligere bevis på mangel på søvn og
skiftarbeid påvirker deres helse, vil ha en innvirkning på evnen til å identifisere og følelser.
& Rdquo;

Forskerne sier mangel på søvn vil ikke bare redusere nøyaktigheten til ansiktsgjenkjenning, men også mangel på søvn var mer sikre på sine egne feil.

UNSW Hvit (David hvit) sa: & ldquo; I hverdagen, vi ofte kontrast bildene for å bestemme den fremmede, viser undersøkelsen at mangel på søvn kan påvirke ansiktsgjenkjenning nøyaktighet & rdquo ;, & ldquo; enda mer
folk er redd for at mangel på søvn ansikt gjenkjennelse nøyaktighet er redusert, men sine egne feil, men så overbevist om at trygghet og sikkerhet for disse jobbene ofte skifte er betydelig.
& Rdquo;

Resultatene av studien er publisert i tidsskriftet “Royal Society Open Science” (Royal Society Open Science) på.