Mars Society Mars 160 test erfaring bor i Utah-ørkenen

hovedmål er ikke å studere Mars 160 mennesker tilfeller ble isolert etter, vårt mål er å vite hvor vi kan få den største vitenskapelige produksjonen innen vitenskapelig forskning og feltoperasjoner.

Ifølge utenlandske medier rapporter, 24. september, Foreningen lanserte Mars 160 Mars Polar ørkenen dual analog modellering sin ambisiøse plan.
Programmet er delt inn i to faser, vil vi studere de syv medlemmene i selve oppgaven om hvordan å overleve på Mars-overflaten, samt vitenskapelig forskningsarbeid.
Crew Annalea Beattie vil bli registrert gjennom hele oppdraget.
Før sommeren 2017 til de i Devon Flash Mars Arctic Research Station, vil de være i Utah-ørkenen Mars Desert Research Station gjennomført i en periode på 80 dager med arbeid.
Følgende er henne tilbake til den første rapporten.

Nå her er 22. september var jeg i Utah Mars Society Mars Desert Research Station (MDRS) av leiligheten.

Dette er min første natt her.
Jeg bare prøver å gi familien en telefon fra Mars til Tasmania kommunikasjon det er en forsinkelse, min mor ikke svare på telefonen, er det ikke rart.
Dette er den første fasen av vår 160 totrinns Mars oppdrag, har du sannsynligvis allerede vet at vi vil være den andre fasen av leting i Canada Flash Mars Arctic Research Station lanseres neste år sommer.
Selv om det er to etapper mellom et gap, men det spiller ingen rolle, Mars 160 er en komparativ studie.
Nede, våre medarbeidere samlet rundt før du går til sengs ved bordet drikke te.
Jeg kan høre denne lyden av deres diskusjon.
Australian geolog Jon Clarke vi snakker om er MDRS, den eneste måten å studere forholdene i de to analogier mennesker overleve på Mars.
Dette vil hjelpe oss til ytterligere å forstå situasjonen på Mars.

kalt analogi refererer til en lignende ting i stedet for noe annet.
I Planetary Sciences, planet, la oss bruke analogien av andre planeter (Mars i denne planen) for den tilsvarende funksjonen til å bedre forstå dem, eller for følgende oppgaver på denne planeten klar.
Analoge studier er vanligvis feltet og numerisk simulering (vanligvis ved hjelp av matematiske eller datamodeller) eller har noen forskjeller basert på laboratoriestudier.
Faktisk, gjennomfører vi simulert rom-miljøet, til tross for noen plassforhold (for eksempel gravitasjon på Mars) kan ikke kopieres.

i det sørlige Utah-ørkenen, vil våre medlemmer bli avskåret fra verden, innesperret i en liten plass, vender ekstreme miljøer.
Vi vil stole på dehydrert astronaut mat for å overleve.
Hvis ikke en krise, vi satt foran en spesiell romdrakt kan ikke forlate lab trinnet, selv om vi ellers bryter reglene for oppgaven.
Imidlertid er Mars 160 cigarettes Shop hovedmål ikke å studere situasjonen for menneske karantene etter, er vårt mål å vite hvor vi kan få den største vitenskapelige produksjonen innen vitenskapelig forskning og feltoperasjoner.
Nøkkelen til vår oppgave at våre studier av geologi og biologi knyttet til å øke vår forståelse av det ytre rom-miljøet (for eksempel Mars) ved hjelp av analogi.

Forresten, vil vi bruke som har blitt bekreftet i den internasjonale romstasjonen MiniION utstyr.
Det andre målet var å undersøke Mars 160 vitenskapelige operasjoner.
Praksisen med vitenskap.
Vi må – hvordan brannen vil fungere særlig interessert i samarbeid innen vitenskap.
Som for eksempel hvordan man best kan fullføre oppgaven med vitenskap i romvandring.
I feltet for vitenskapen bak suksessen til mange faktorer, som for eksempel den type bruk av ressurser, verktøy, prosesser, mennesker og kommunikasjonsrutiner.
Jeg vil detalj laget mitt og vårt prosjekt i de neste månedene.

Samtidig kunne jeg høre Mars Foreningens president Robert Zubrin nede nylig oppfunnet støvsugere blir utstedt & ldquo; Zizi Zizi Zizi & rdquo; lyd.
Jeg tar det med utsiden motsatt press vaske et par stykker av Khan ødelagt skjorte.
Vi Mars Commander 160 er forklart Alex Mangeot denne maskinen: For å vaske klær, må du drepe bakterier festet til fiber, og klar over de organiske eller uorganiske stoffer (for eksempel olje).
Generelt er anvendelsen av giftige kjemiske såpe drepe bakterier, og oppløste vannflekker (dvs. uorganiske og organiske).
Nå, med støvsugere, kan vi drepe bakterier og bli kvitt organisk materiale.
Bare uorganiske flekker etter rengjøring vil fortsatt holde seg på toppen.