Mars tidlig i Great Lakes er hvordan det dannet?

Science and Technology Daily Beijing 19. september ifølge US “Christian Science Monitor” rapporterte den 17., den amerikanske National Aeronautics and Space Administration (NASA) Jet Propulsion Laboratory forskere har nylig påpekt, fant de flere lik den nordamerikanske på Mars
store innsjøer som er igjen av de store innsjøene, som er dannet av den smeltende snøen 20 milliarder år til 30 millioner år siden, disse vises på den tiden flytende vann på Mars-overflaten senere enn tidligere antatt.
Den siste studien forventes å omskrive historien om den røde planeten, Mars påvirke fremtidige forsknings- og utforskningsferder.

Shannon & middot; Wilson ledet laget ved NASAs Mars Global Surveyor (MGS), Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) og Europa & ldquo; Mars Express & rdquo; Photo Mars Arabia Terra-regionen, fant vi
bevis daler og vulkanske innsjøer på Mars.

med antall ulike områder av vulkansk innsjø databehandling fotografi, teamet kartlagt tidslinjen og bestemme den våte perioden inntraff omtrent 20 millioner år til 30 millioner år siden.
Tidligere forskere mener, Mars & ldquo; varm, fuktig & rdquo; tidsperiode har avsluttet en lang tid.

Wilson sa i en uttalelse: & ldquo; vi fant la vannet i bassenget i dalen, for det er flere innsjø vann overfylte, og dette viser at det lokale vannet tilstrekkelig at perioden.
Hvor en innsjø med Nord-Amerikas største alpine innsjø, Lake Tahoe (1897 moh, 35 kilometer lang fra nord til sør cigarettes store, bredde øst-vest 19 km) er sammenlignbar, den andre kalles & quot; Hjerte Lake & rsquo; vann lagringskapasitet på sjøen
lenger enn Lake Ontario.
& Rdquo;

Forskere trodde først at det er vann på Mars for en kort tid, og er i hovedsak grunnvannet, men siden MGS nå Mars i ca 20 år siden, flere og flere forskere mener at Mars har massevis av grunnvann og vedvare i lang
tid.
I 2015 forskere funnet bevis for andre innsjøer på Mars, den nye studien ikke bare bekreftet denne konklusjonen, og legger til nye bevis.

MRO prosjektet forsker Rich & middot; Chu Lake sa: & ldquo; den nyeste forskningen viser at tiden Sheung Shui Mars synes om hundrevis av millioner av år senere enn tidligere antatt.
Det er indikasjoner på at disse kildene snøsmelting om våren.
& Rdquo; men det er fortsatt ikke sikker på hvorfor snøen smelter, men teorien sier at, & ldquo; Bak kulissene og rdquo; ekstreme endringer på Mars rampe.

Kanskje viktigst, betyr dette funnet den tiden, mikrobielt liv dukket opp på Mars enn tidligere antatt å være for sent, noe som kan ha betydning for fremtidig forskning og utforskningsferder til Mars.