Mennesker kan stole på “frosset søvn ” Tur til Mars

Alle ønsker å ha en plass reise, men dybden på plass reise vil ta flere år å nå fjerne destinasjoner, reiser på denne måten er helt klart ikke den massive populariteten.
Selskapet har nylig oppnevnt et SpaceWorks prøver å løse dette problemet.
Denne innovasjonen gjort selskapet til en pioner i begrepet NASA-finansierte prosjektet, er målet å oppnå & ldquo; relativt kort & rdquo; 55000000 selskapet travel Mars.

selv i forhold til andre Star Trek, reise til Mars reisen er kortere, men likevel tar flere måneder.
I selskapets visjon SpaceWorks, vil tre til fire passasjerer interplanetariske reiser festes i et skap størrelse plass, og nå Mars etter et stoppested, passasjerene må klatre tilbake i smal liten plass.
Astronauter kjedelig, passasjerer i noen måneder kan bare lide i stillhet.

vanlig tur til Mars tar utrolig mye ressurser: NASA forventer astronauter lever modulen krever 380 kubikkmeter volumet av hele modulen veier 28.000 kilo, seks astronauter frem og tilbake på den veien du trenger 13.000 kg mat.
Hvis bruken av SpaceWorks Selskapet designer, passasjerer er i en tilstand av stagnasjon, behovet for plass og mat er relativt små, som vil tillate å redusere den totale vekten av levende modul 14.000 kg.
Som et resultat av bare en liten maskinkraft å seile, samtidig redusere drivstofforbruket.
I denne

Mars reise prosessen, vil passasjerene være i & ldquo; aktiv lav, lav metabolske tilstand & rdquo;, som er svært nær science fiction & ldquo; & rdquo;. Frossen dvale
Selv om menneskets natur i seg selv ikke sett den i dvale, men folk kan holdes i en tilstand som ligner på dvalemodus i et par dager.
I den medisinske, som benevnes ldquo; & rdquo;, hypotermi behandling etter behandling av enkelte sår, vil sykehus være innen noen få dager etter pasientens kroppstemperatur Cigar Store holdes ved en lav temperatur, slik at kroppen all energien er konsentrert
å helbrede såret.

i SpaceWorks sin plass reise programmet, vil passasjerene få energi fra næringsstoffer gjennom intravenøs fôring, men denne tilnærmingen har vist seg å være uegnet for langsiktig bruk.
I tillegg dette universet, er det mange kjøreprogrammer må forbedres, men det ser ut til å antyde at den virkelige interstellare reiser har forlatt oss nærmere den opprinnelige.