NASA asteroide oppdrag å vurdere alternativer og deep space habitat

grunn av kostnadsfaktorer, tekniske og vitenskapelige målene for Kongressen som omdirigert asteroider som er involvert i prosjektet, kan ikke fullt ut realisert

Ifølge utenlandske medier rapporter, 2016 NASA Authorization Act av overgangen Senatet Commerce Committee Subcommittee på Space lansert, med sikte på å løse
noen politiske spørsmål.
15. september krever NASA Authorization Act vurdering av asteroiden omdirigere prosjektet, og å utvikle et alternativ.

NASA asteroide omdirigering Prosjektet skal studere nær-Jorden asteroider, og plassert i bane rundt Månen.
Men Kongressen mener teknologien II-V.com kunst og vitenskap mål asteroide omdirigering involvert i prosjektet kanskje ikke helt, fordi kostnadene under kontroll.

For NASA kan behovskartlegging innenfor budsjettet for prosjektet være helt omdirigert asteroide og vurdere kommersielle interesser og kostnader.
Lovforslaget innebærer også planlegging den internasjonale romstasjonen, vil romstasjon bli planlagt i 2020 etter utløpet av oppgaven, men så langt stasjonen i god stand, regningen krever også NASA å vurdere om romstasjonen for å løpe til 2028.

romstasjonen NASA planer om å gi opp oppgaven, overført til private selskaper som opererer samtidig hevet utover bane rundt jorda plan, støttet av Space Launch System og Orion romskip.
NASA planlegger å utvikle dyp plass habitat, populære termer, er å gå utover bane rundt jorda, byggingen av romstasjonen i jordas magnetfelt utenfor den beskyttende sirkel.

Dette viser at selv NASA romstasjonen ikke råd til begge deler, men litt forakt på 350 km høyde nær-bane rundt jorda for NASA er opptatt av, høyden litt lav, mangel på utfordringen.
Distribusjon av dyp plass habitat vil være beskyttet fra jordas magnetfelt, så lenge mennesker til å gå inn interplanetarisk sivilisasjon scenen.