NASA Marvin brev har servert en full Martian år

Marvin No. kunstneriske konseptet kartet.
Kilde: NASA Goddard Space Flight Center.

siden september 2014 for å Mars, NASA tilhører & ldquo; utviklingen av Mars-atmosfæren og flyktige oppgave detektorer og rdquo; (Maven, bare oversatt Marvin nummer) har kjørt i 751 dager på den røde planeten i bane, mer enn en
Martian år (ca. 687 dager).
Marvin oppgave er å oppdage hvor mange interaksjoner mellom Mars øvre atmosfæren, ionosfæren og solvinden og andre solaktivitet, for å finne hva som er årsaken til Mars-atmosfæren har blitt så tynn og tørr.
Mars flyr sammen i en sirkel rundt solen mer enn senere, vil det gi oss hvilke nye oppdagelser det?

sjefforsker Marvin tall, fra University of Colorado Blues & middot; Jakosky (Bruce Jakosky) sa Dr .: & ldquo; kort sagt, Marvin tallene forteller oss mye av atmosfæren til Mars har flyktet, tapt i rommet, som er
fra gamle Mars varm når, tørking våt utviklet seg til i dag, hovedsakelig på grunn av det kalde miljøet.
& Rdquo; bildet

cigarettes store Marvin oppløsning UV Imaging Spectrometer på 13 juli 2016 skyting, når tallene i det fjerne Marvin the Martian bane fjernere.
Kilde: NASA / Goddard / University of Colorado / LASP

følgende er Marvin nummer to viktige vitenskapelige oppdagelser:

01 funnet en mystisk sky av støv rundt Mars, muligens interplanetariske støv fra kometfragmenter, er de stadig fallende
til Mars.

02 funnet utbredt i Mars himmelen diffuse aurora og aurora forskjellen er at Mars har ingen global magnetfelt eller det lokale magnetfeltet til å avlede ladede partikler fra solen.

03 funnet en stabil tilstand metall ion lag i ionosfæren av Mars, er de stadig faller fra det interstellare støvdannelse.

04 mest grundige Mars i verdensrommet i dag mistet den mest nøyaktige bestemmelse av atmosfæren med en hastighet, og solen er hvordan effekten av denne prisen.
Marvin No. studert hvordan solens øvre atmosfæren på Mars påvirke struktur, sammensetning og utvikling, noe som førte til toppen av Mars atmosfære fortsetter å slippe ut i rommet.

05 oppdaget fra polene av & ldquo; ion sky & rdquo; stadig rømmer ut i verdensrommet, som er de andre sondene hadde aldri blitt funnet.

tiden NASA har godkjent en to-års Marvin No. utvide registrerings oppgave, som vil fortsette til september 2018.

Marvin nummer er NASA Mars Scout-programmet i den andre, programmet består av en rekke små lavkost Mars leting programkomponenter.
Den første planen er en speider i 2008 Phoenix Mars Arktis sonden bekreftet at under overflaten i den nordlige halvkule har mye vannis på Mars.
Marvin oppløsning på 18 november 2013 lansering 21. september året etter for å arbeide med hell inn i bane rundt Mars ring.