NASA utviklet “makt bandasje”

Ifølge New Delhi, India TV nettsted rapporterte den 10. oktober, har det amerikanske National Aeronautics and Space Administration (NASA) utviklet en ny high-tech materialer, ved å generere betydelig akselerere sårheling.

rapportert at i vektløshet av verdensrommet, flyten av blod i kroppen og at det finnes en verden av forskjell på jorden, i verdensrommet, sårheling er ekstremt treg.
Risikoen for å overleve i det ytre rom, romfart store investeringer, er det mulig å foreta rask leging av sår på plass er viktig.

sa nye high-tech materialet er polyvinylidenfluorid (PVDF), sitt brede spekter av bruksområder, inkludert sårheling.
Når polyvinylidenfluorid og andre overflater (inkludert hud) kontakt med, vil produsere en liten mengde strøm.
Eksperimenter viser at en liten mengde strøm bidrar til å fremskynde sårheling.

NASA Lang Geli Research Centre (Langley Research Center), senior materialforsker Xiao Qi (Emilie Siochi) sa at når polyvinylidenfluorid ordentlig passe såret, vil såret bli brukt som støtte, hjelpe fremskynde sår
healing.

Russland & ldquo; satellitt & rdquo; News Network rapportert at den enkleste måten er å bruke gasbind i form, hjelper det hindre smitte, gir ytterligere beskyttelse.

NASA sa at denne oppfinnelse kan styre fiberdiameteren, pore tetthet og tykkelse av fibrene, for derved å frembringe fiber til en lavere kostnad.

dette & ldquo; generasjon bandasje & rdquo; også brukes til de sårede på slagmarken, kirurgi gjort UNM Clothing pasienter og andre alvorlig skadet.