Nederlandske selskapet viste en prototype flygende bil

Ifølge den britiske bilen magasinet Autocar 6 september rapporterte at det nederlandske selskapet PAL-V flygende bil har annonsert PAL-V Liberty prototype, til å bli verdens første road-lisensiert og fly flygende bil.

Det er forutsatt at tre rotorbladene flyr bil PAL-V Liberty på toppen av det samme kan være som helikoptre når den ikke er i bruk, brettet.

top flight kjøretøyet stor rotor drevet uten strøm, var i stand til å gi strøm mens installert i propellen etter at kroppen har også en driving rolle.

utgitt video detaljer PLA-V Liberty flight ytelse i testen, indikerer en driver PLA-V Liberty kan ta av på 50 miles per time tilstand.

Faktisk er PLA-V Liberty ikke første gang de siste årene, flygende bil.
Den første flygende bil når 90 miles per time, har begynt å selge noen offentlige tjenester som politi avdelinger er veldig interessert.

PLA-V Liberty ansiktsløftning har blitt lansert for det europeiske markedet.
Tidligere har PLA-V selskap nådd over € 500 000 verdt av salgs tilfeller.

Markus Hess PLA-V salg markedsføring direktør, sa: & ldquo; vi har nylig lansert en dialog med kjøperen, signert den første bestillingen, utenfor selskapets produkter er svært interessert.
2018 forventes å være ferdig første leveranse i Europa.
& Rdquo;

Som for flyturen ytelse, PLA-V selskaper til å avsløre mye, men sa: & ldqu cigarettes Sale o; så de neste månedene, forventer vi å se en betydelig forbedring i den flygende bilen, har vi
begynte begrenset produksjon av PLA-V flygende bil.
& Rdquo;

hvert femte år, planlegger selskapet å lansere nye modeller.
Robert Dingmanse PLA-V konsernsjef, sa: & ldquo; mer enn fire år, har vi konsentrert forskning og utvikling, og vi håper alt igjen annonsert for publikum etter resultatene av vår lyd.
& Rdquo; selv om utgangspunktet PLA-V selskap hovedsakelig småskala produksjon som mainstay, men det har vært opptatt av å være i stand til masseproduksjon.