New Progress in genetiske opprinnelsen til schizofreni

publisert i “genomet biologi” forskning finansiert av Medical Research Council, studiet av genetiske sekvensen informasjon og genregule schizofreni indikatorer og tilhørende kontroll sammen.

schizofreni er arvelig nevropsykiatriske forandringer system til galskap beslag og hjernens funksjon preget av endring.
Selv om det tidligere studier har nå identifisert en mutasjon forbundet med schizofreni, men forskere hvilke gener som forårsaker disse symptomene og hvor rollen til disse genene regulere usikker.

studien, blodprøver av 1714 personer, er dette forskningsområdet den største utvalgsstørrelsen.
Studie for å finne ut hvilke spesifikke gener faktisk påvirket av genetisk variasjon i schizofreni, og forskere gjennomført lignende studier av andre komplekse sykdommer trukket en blåkopi.
Forskerteamet har brand Cigars Kings College London, University College London og University of Aberdeen, samarbeidspartnere, men også forskere fra Finland, Kina, Tyskland og Nederland.

forskningsteam fokusert på den potensielle av genetiske sekvenser og DNA-metylering, er DNA-metylering regulering av gen-ekspresjon og funksjon av epigenetiske markører.
Ved den samme prøve av genetisk variasjon og regulering av ytelsesanalyse fant forskerne at mange av de genetiske variasjonen forbundet med schizofreni tidligere identifiserte potensielle rolle i genregulering.

forskerteamet også identifisert en 105 genomiske regioner assosiert med schizofreni i 26 epigenetiske forandringer, etter et bestemt gen vil videre studere funksjonen sort, som et potensielt mål for nye behandlingsformer.
Professor Jonathan Mill

Exeter Medical School ledet studien, sa han, denne studien fremhever de forskjellige typer genomiske data integrasjon sammen for å bedre forstå de enorme potensielle sykdomsrelaterte DNA sekvensvariasjoner disse variasjonene kan være praktisk
effekt av gen-funksjon.
Selv om vår studie kun opptatt av schizofreni, skal vi bruke denne tilnærmingen til andre typer kompleks sykdom.
Dr. Eilis Hannon

Exeter Medical School, er førsteforfatter av studien, sa hun, selvsagt, genetisk forskning, og bør bare være begrenset til en enkel DNA-sekvensering, denne studien, vi samtidig DNA metylering utføres
analyse.
Ved å kombinere resultatene av to molekylære metoder for korreksjon, genererer vi en liste over direkte berørt av schizofreni genetiske risikofaktorer gener.