NFL medisinsk rådgiver for å diskutere den nye planen Neuroscience

hjerneskade truer helse profesjonell fotballspiller.
Kilde: Reuters

svar å se bort fra helse og sikkerhet for utøvere utenfor påstandene gjort av det amerikanske National Football League (NFL) innleide Elizabeth & ldquo; Betsy & rdquo; Nabel fungert som ligaens første helse og medisinsk konsulent.
For nye arbeidsplasser, sier hun til «Boston Globe” intervju, sa han at han en dag til en måned, pluss enkelte helger og på kveldstid.

Nylig Nabel svarte “Science” magasinet en rekke spørsmål knyttet til en uttalelse 14. september NFL sluppet.
NFL annonsert at de vil investere $ 40 millioner kroner til nytt medisinsk forskningsprosjekt, som fokuserte på gjentatte hjerneskade forårsaket av nevrologiske problemer.

& ldquo; NFL er å fremme forebygging og behandling av hjerneskader enestående internett.
Fremgang på dette feltet er svært viktig, må vi arbeide sammen for å forbedre.
& Rdquo; Nabel sa.

For den nye studien, Nabel bemerket at for å gjøre prosjektet gjennomsiktig og streng fagfellevurdering, vil NFL ledelse etablere en ny uavhengig Science Advisory Board.
Komiteen vil ha leger, forskere og andre eksperter, for å gjennomgå hjernerystelse, traumatisk hjerneskade forskningsplaner og langsiktige effekter, og å utvikle en standard søknad og bruk av midler.
& Ldquo; slutten av september, er medlemmer av komiteen vil bli annonsert, vi planlegger å ha 5 til 7 medlemmer med traumatisk hjerneskade, og idrett og helse bakgrunn.
& Rdquo; sa hun.

Nabel er en kjent kardiolog, har fungert som det amerikanske National Institutes of Health (NIH) nasjonale hjerte lunge og blod Institute.
I 2009 forlot hun NIH som Harvard-tilknyttede sykehus (Brigham and Women Hospital) leder.
I mai i år, en rapport til Representantenes hus, sa NFL prøver å utilbørlig påvirke deres bruk av NIH donert.
Forrige uke, House kalt for en gjennomgang NFL om utilbørlig atferd, og NIH å bruke sine donasjoner Cigar Store om det bør undersøkes nøye.

Men Nabel representerer, vil NFL fortsette å arbeide tett med NIH, for å fremme idrett hjernerystelse og hjerneskade forskning dypere.
& Ldquo; NFL har aldri gitt opp sitt engasjement i å fremme den faglige utviklingen av traumatisk hjerneskade.
& Rdquo; for NFL og ble anklaget for tjenesteforsømmelse.
Hun sa: & ldquo; et brev fra leder av House Energy and Commerce Committee gir rikelig med bakgrunnsstoff, vise atferd NFL lederskap er hensiktsmessig.
Jeg fikk ikke se gjennom tildeling av midler mot forstyrrelser og NIH.
Som tidligere direktør for sitt institutt, jeg respekterer integriteten til NIH fagfellevurdering.
& Rdquo;