Ny forskning viser at det er en mystisk gigantisk isbre Pluto

Pluto klima, har ny forskning en spesiell og kontinuerlig variabel skjermen av, overflaten av Pluto, er det en stor isbre, 4 km dybde, bredde på 1000 km.

Ifølge den britiske Daily Mail rapporterte at Pluto har en spesiell og klima i endring, overflate dekket med nitrogen is, metan frost og enda en stor isbre.
Foreløpig er den siste i en datamodell som kan endre vår forståelse av Plutos overflate is.

nyeste observert denne super breisen er den viktigste komponenten i nitrogen, karbonmonoksid, metan blande nedslagsfelt i vanlig Sputnik (Sputnik Planum) er dekket med en dybde på 4 km, bredden på 1000 km breen.
Juli 2015, NASA & ldquo; New Horizons & rdquo; detektor nær overflew Pluto, skyting til overflaten av Pluto.

tiden, Paris VI University forskere å studere bildene og lage en datamodell for å studere hvordan Pluto utviklet seg.
Studien leder Don – Bertrand (Tanguy Bertrand) sa: & ldquo; For en bedre forståelse av Plutos nitrogen, metan og karbonmonoksid is, har vi utviklet en termisk modell av overflaten av Pluto, som kan simulere kondens og sublimering prosess,
samt endringer i isen i tusenvis av år.
& Rdquo;

Modellen viser den sentrale regionen Cigars brand breen Pluto er ikke tidligere studier tyder på at nitrogen er dannet av den underjordiske bassenget, studie publisert i “Nature” magazine nylig publisert.
Forskerne sier at modellen presenteres Pluto de siste 50.000 år med evolusjon av jorden, tar 50.000 år simuleringsprosessen bare tre dager å fullføre operasjonen.

Når forskerne tilsatt datamaskinmodellen strukturen i terrenget, fant de at krateret vask og gradvis fange nitrogen, karbonmonoksid og metan.
Fordi Atmosfære ved en lav høyde sted den høyeste tetthet, og derfor posisjonen av de tetteste atmosfære.
Bertrand sa: & ldquo; Modellen viser at tilstedeværelsen av Pluto Glacier Basin, sammen med sesongmessige endringer, strukturen i fjellet breen erosjon og endre rundt.
& Rdquo; modell simulering resultater oppnådd observasjonsdata støtter New Horizons sonden, sonde data viser at overflaten på Pluto variert terreng.
& Rdquo;

Han bemerket også at denne studien viser utviklingen av Pluto, Pluto gir farget overflate, terreng struktur og aktivitet.
Forskerne vil observere ytterligere teste og forbedre modellen struktur.
Samtidig, spår den modellen som de fleste av sesongens metan frost vil forsvinne i det neste tiåret.
Observere Pluto neste år vil ytterligere bekrefte eller utfordre vår simuleringsmodell.