Nye bevis viser at oldtidens Mars kan være en våt verden

Xinhua News Agency, London, august 28 – Et internasjonalt team publisert en rapport om en ny amerikansk “Geologi” journal, sa de analysert etter Mars skyte HD-bilder funnet, er det et område på Mars spor av mange gamle elveleiet.
Dette viser at klimaet på Mars milliarder av år siden kan være varm og fuktig.

Forskerne fra University College London team ledet, høyoppløselige bilder av overflaten på Mars NASA Mars Reconnaissance Orbiter returnert dybdeanalyse.
Forskere i Nord Mars heter & ldquo; Arabiya fastlandet & rdquo; på slettene, observert mer enn 17 000 km lengde av elva opp ned.

omvendte kanal betyr, etter noen elver tørker opp, med elvebredden i naturen er i stadig erodert, vil elva avsatt sand gradvis forvandles til en hevet struktur, som om hele sengen er snudd det samme.
I enkelte områder på Mars, samt noen av de tørre områdene på jorden, kan bli funnet opp ned elva.
Den omvendte kanal

oppdaget på Mars er antatt å være restene av den gamle elva, ca 30 meter fra sin høye, bredden mellom 1000-2000 meter.
En

forfattere, University of London Institute forsker Joel & middot; Davis sa, etter tidlige Mars klimamodeller for å vurdere resultatene viser & ldquo; Arabiya fastlandet & rdquo; det var regn, men teorien om langsiktig mangel på bevis, som
noen folk tror at Mars har alltid vært en frossen planet, men & ldquo; vi nå funnet UNM Clothing et område av minnet i et stort vassdrag gjenstår, dette er Mars en gang eksisterte varmt og fuktig klima for en støttende bevis & rdquo;.

forskerteam mener at mellom 3,9 milliarder år siden til 3,7 milliarder år siden, & ldquo; Arabiya fastlandet & rdquo; elver som strømmer på sletten, men deretter tørket opp, nå opp ned, slik at bare restene av elva.
Forskerne sier at hvis det var liv på Mars, kanskje disse invertert elva bevaring gjenstår.
Da vil de fortsette å bruke Mars roveren pass tilbake HD-bilder med inngående studie av detaljene for å se om det er flere funn.