Obama: USA planlegger å sende et menneske til Mars i 2030

Ifølge BBC (BBC) rapporterte den 11. oktober, USAs president Barack Obama sa at USA vil samarbeide med næringslivet studien Mars, er målet å sette en mann i 2030 planeten.

rapportert at i 2010, da Obama hadde annonsert at den amerikanske bemannet Mars-program, men USAs National Aeronautics and Space Administration (NASA) mars-programmet har blitt kritisert, særlig avhør fra Representantenes hus.

Obama for USA Cable News Network (CNN) nettverk, skrev: & ldquo; dette vi satt klare mål, planer i 2030 for å sende mennesker til Mars og tilbake til Jorden trygt.
Dette er historien om Amerikas plass viktig nytt kapittel.
& Rdquo;

Obama artikkelen sier, det endelige målet er å en dag mennesker bo for litt tid i Mars.

Ifølge rapporter, i dag, NASA arbeider med privat sektor for å gi forsyninger til den internasjonale romstasjonen, som SpaceX er & ldquo; Long & rdquo; kapsel til den internasjonale romstasjonen for å levere forsyninger.

BBC rapporterte, har NASAs Mars-program blitt funnet ønsker mer.
Tidligere i år et antall varamedlemmer og eksperter sier NASAs Mars-program er ikke klart veikart.
Men Obama ikke er motløs.
Hans artikkel på CNN, sa & ldquo; ønsket om å oppnå på Mars, krever konstant samarbeid mellom myndigheter og private Cheap Cigarettes mellom innovatører, og vi gjør det.
& Rdquo;

Obama sa at han vil kalle et møte av forskere i forkant av Det hvite hus i Pittsburgh holdt, ingeniører og innovatører for American Progress lagt frem nye ideer og finne nye felt.