Quantum teleporte gjort et stort gjennombrudd menneskehetens fremtid eller teleport

Ifølge Daily Mail, & ldquo; Star Trek & rdquo; stil menneskeliv transmisjon (teleportering) er fortsatt veldig langt unna, men forskere har gjort et stort gjennombrudd i quantum ekskursjoner.
To forskergrupper har blitt overført fra et par kilometer unna byen i nettverket i lys av quantum informasjon.
Dette gjennombruddet kan bidra til å skape raskere & ldquo; & rdquo;, quantum internett sikrere datanettverk, eller til å hjelpe menneskeheten teleportere (også kjent som Quantum teleportering, Quantum teleportering).

Quantum teleportering er avhengig av fenomenet kalles kvantesammenfiltring (kvantesammenfiltring), det vil si to – partikkel viklet inn i hverandre, selv når langt unna en oppførsel av partikler vil påvirke en annen stat.
Einstein kalte dette fenomenet som & ldquo; spooky aksjon på avstand & rdquo;, kan brukes til langdistanse overføring av informasjon.

tidligere studier viste at partiklene i det innetransportert øyeblikk, har det lys er overført gjennom det østerrikske Donau.
UNM Clothing, “Nature Photonics” magasinet publiserte to artikler som quantum teleporte gjennom byen av lys er gjennomførbart.
Ny forskning kan bidra til å skape & ldquo; & rdquo;, quantum Internett-nettverket i forhold til i dag, det er raskere, mer effektiv og sikrere.

quantum teleporte høres ut som en science fiction scenario, men bruk av langdistansefiberoptisk nettverk teleporte tryggere enn ved lufttransport, men krever en egen lyskilde, og dette representerer en stor teknisk utfordring.
Når lysstrålen passerer gjennom flere kilometer med optisk fiber, er det vanskelig å detektere behovet for å opprettholde tilstand.
Forskning og teknologi i Kina i Hefei

University og gjennomført forskning ved University of Calgary, Calgary, Canada, har vært muligheten for å bruke fiberoptisk quantum teleporte bevis.
Deres fremtidige kvante eksperimenter for å etterligne strukturen i nettverket, ble satt i tre ulike posisjoner, og Alice, Bob og Charlie heter.

Paris CNRS kvantedatamaskin ekspert Fredrik & middot; 格罗斯汉斯 (Fred Grosshans) sa: & ldquo; de to eksperimenter har vist at quantum teleporte innenfor bygrensen er teknisk gjennomførbart.
Utvilsomt vil mye interessant quantum informasjonen i fremtidige studier bidra til å etablere et slikt nettverk.
& Rdquo;

tillegg er to eksperimenter vil også ha en innvirkning krypteringsteknologi for å hjelpe mer sikker overføring av informasjon, inkludert kommunikasjon mellom Jorden og romfartøy.
For eksempel, hvis NASA astronauter til Mars og kommunikasjon, det vil aldri bli hacket inn en kryptert kanal overføring av falsk informasjon.

quantum teleportering kan også brukes i finanssektoren, som for eksempel å sikre sikkerheten til bankkontoer i tilfelle av lange avstander.
Professor i fysikk ved City University of New York Michio Kaku (Michio Kaku) sa at denne banebrytende teknologien kan hjelpe mennesker til å teleportere.
Han sa at teknologien kan bli en realitet på slutten av dette århundret, menneskeheten i universet & ldquo; Teleport & rdquo; bare et spørsmål om tid.