Samlet nedgang i isbjørn habitat for truede arter av havis retrett ugunstig

Forskerne fant at under påvirkning av klimaendringer, ikke en isbjørn i Arktis varmes raskt er trygt.
Ifølge “Nature” magasinet, det er velkjent, isbjørn avhenger av havis tur, reproduksjon, og bruke det som en plattform for å jakte sel.
Hver sommer når isen smelter, vil disse store gutta tilbringe tid i et par måneder som lever på land, i mellomtiden, i de fleste tilfeller de ikke spiser inntil ankomsten av is kan gjenoppta jakt.
Så hvis du ønsker å overleve isbjørnen, de faktisk ikke kan gjøre uten hjelp av havis i løpet av året.

Noen klimamodeller viser at innen midten av dette århundret, det meste av isen i Arktis vil ikke bli funnet.
Men de nær de arktiske kalde krisesentrene i dag støtte de 19 isbjørnbestandene, totalt ca 25 000 individer overleve.

Forskerne kan ennå ikke fastslå den eksakte hastigheten på retrett av havisen habitat for isbjørn, eller om det er noen krisesentre ennå ikke redusert.

dag satellittdata av en detaljert analyse viser at faktisk alle av Arktis tilflukt i resesjon.

Seattle University of Washington biolog og matematiker Harry Stern Kristin Laidre, bruk av en 35 år satellittdata over 19 isbjørnbestandene som plasserer cigarettes Shop analysert én etter én & ndash; & ndash; som spenner fra 53.000 kvadratfot
kilometer til 281.000 kvadratkilometer spenner.

For hvert stykke habitat, forskerne beregnet den gjennomsnittlige intensiteten av sommerisen i Arktis og antall dager i løpet av våren retrett og forkant av datoen i høst, og isdekte havis var i.

Forskere fant til slutt at alle habitat det er en slik tendens at tilbaketrekning av havis i løpet av våren blir stadig tidlig, og høsten forhånd blir mer og mer sent.

forskere bemerket at siden satellittmålinger begynte i 1979, da fremveksten av den maksimale havis i mars og september mellom havis minimum tidsrom har blitt utvidet i ni uker per år.
De er på “kryosfæren” tidsskriftet rapportere sine funn.

Forskerne sier, disse målingene betyr at alle isbjørn habitat blir møtt med et enormt press.
Laidre sa: & ldquo; hver vår og høst av havis tine frosne havis vanligvis begrenser isbjørnen jakter, på jakt etter den tidsperioden for ektefeller og avkom.
& Rdquo;

tidligere studier har vist at reduksjon av havisen i Arktis på isbjørn overflod og helse ble negativt påvirket & mdash; & ndash; for eksempel når isen smelter og mat blir knappe, isbjørnen stoffskifte synes ikke
sakte, noe som indikerer at isbjørn ikke trenger å spare energi for å overleve sommeren uten å spise tilnærming.

fem arktiske land & ndash; & mdash; USA, Canada, Grønland, Norge og Russland & ndash; & mdash; for å beskytte isbjørnen tar en 10-årig handlingsplan for polar ringen i 2015.

IUCN Polar Bears spesielle grupper co-leder av Norsk Polarinstitutt i Tromsø Dag Vongraven sa observasjoner av alle isbjørn habitatendringer vil lede realiseringen av planen og bidra til å koordinere nasjonale innsats for å beskytte.

Isbjørnen er en av dagens største land rovdyr kroppen, voksen isbjørn står opp så høyt som 2,8 meter, 1,6 meter høy til skulderen.
Mann isbjørn veier 300-800 kg, hunner fra 150 til 300 kg, før vinteren vil bli mye opphopning av fett, de veier opp til 650 kilo.
Opp til 25 cm brede poter, kan Bjørn claw være mer enn 10 cm, isbjørnen kjører i hastigheter opp til 40 km, men også i sjøen på 10 kilometer i timen svømme 97 kilometer unna.

bjørn isbjørn hode lang og relativt lite ansikt, små ører, runde, slank hals, føtter bred, hårete lem palm, huden var svart, isbjørn kan ses fra nesen, tredeputer, sorte lepper og hud rundt øynene
det opprinnelige utseende av huden, sorte hud bidrar til å absorbere varme, som i sin tur er en god måte å varme.
Isbjørn hår var fargeløs og gjennomsiktig hul liten tube, vanligvis hvit i utseende, men i sommer på grunn av oksidasjon kan bli gul, brun eller grå.