Spille dataspill bidra til å forbedre kapasiteten av menneskelig persepsjon og oppmerksomhet

Ifølge den britiske “Daily Mail” rapporterte den 10. oktober, selv om noen spiller dataspill, som flommen Cigars brand voldsom dyr som er bortkastet tid, vil føre til vektøkning eller mange andre helseproblemer, men alt kan ikke generaliseres.
Forskere fra Storbritannia fant at det å spille virtuelle spill faktisk kan forbedre folks oppfatning og oppmerksomhet evne.
Sammenlignet aldri spille spillet, en uke spille spill 1-5 timer når du arbeider med virtuell informasjon kan økes med 5% nøyaktighet.

Mens du spiller spillet er det mange negative effekter, men for å finne en mer aktiv rolle, et team av psykologer fra Nottingham Trent University (Nottingham Trent University) fikk de 43 deltakerne, ber dem om å fullføre et notat
test.
Testen er delt inn i to grupper, ble den første gruppen av deltakere bedt om å finne en rull med hvite bokstaver i svarte bokstaver, ble den andre gruppen spurte rotert 0 grader, 90 grader, 180 grader og 270 grader i fire retninger identifisere målet brev
.

I disse testene, øverst på skjermen bokstavene vil endres én gang hvert tiende sekund, krever deltakerne til å huske detaljer om disse brevene.
All irritasjonen vises på datamaskinen.
Deltakerne spurt av avstand overvåke 60 centimeter sted, omtrent på størrelse med observerte tidlig minuscule nummer.
Alle bokstavene er svart, grå bakgrunn, hvite bokstaver eneste mål.
Etter fullførelse av testen, vil forskerne spørre deltagerne spillvaner, særlig med hensyn til deres ukentlige spilletid.

ved å analysere testresultatene, fant forskerne, gjør tester, sammenlignet med folk som aldri berører spillet, nøyaktighet brukes til å spille videospill folk i gjennomsnitt 5% av prosessorhastigheten av stimulus raskt voksende raskere,
mer effektiv.
Dette er den første forskeren til å teste på denne måten kan forbedre spillet moderat oppmerksomhet, de fleste tidligere forskning har fokusert på spillet er fast.

ekspert gruppeleder Christina Howard sa: & ldquo; tenke på de som ikke spiller spillet, hver 100 brev fra sine raske bevegelser i kanskje savne fem, vet du at 5% av hvor viktig en rolle.
De som allerede har ekstraordinær persepsjon og oppmerksomhet evne til å spille spillet, eller de spiller spillet nettopp fordi det har slike evner.
Uansett, tror vi at dette åpenbart behov for å forbedre daglige aktiviteter raskt oppfattet evne til å være nyttig, for eksempel kjøring, sport, eller de fagfolk med ansvar for overvåking.
& Rdquo;