Studier har vist at fosterets hjerteslag for første gang kom i de første 16 dagene av svangerskapet

statistikk viser at Storbritannia hver 180 levendefødte, var det ett tilfelle av medfødt hjertesykdom, noe som tilsvarer den nye 4000 år, nye 12 pasienter med medfødt hjertesykdom hver dag.

Ifølge den britiske Daily Mail rapporterte at det i dag, viser en ny studie at fosterets hjerteslag for første gang dukket opp i de første 16 dager av svangerskapet.
Tidligere forskere mener den første menneskelige fosterets hjerteslag muskel sammentrekning er de første 21 dager av svangerskapet.

tiden, fant en Oxford University forskerteam at menneskelig fosterets hjerteslag tidligere for første gang, denne studien gir forskning finansiert av British Heart Foundation (BHF).
Studie forfatteren, professor Paul BHF – Riley (Paul Riley) sa vi prøver å bedre forstå hvordan hjertet utvikling, analyse av faktorene som fører til fosterets hjertefeil oppstår før fødselen i mors liv, og hvordan å reparere hjertet av den voksne befolkningen, som
studie fant at behandling av medfødt hjelp gi nye ledetråder.

ved å finne for første gang hvordan hjertet slår og hvordan prosessen med å utvikle hjerteproblemer, kan du unngå hjertesykdom i den fasen av svangerskapet.
Professor Riley og teamet håper dette funnet kunne reparere skadet muskel etter et hjerteinfarkt, hjerteinfarkt, lett føre til hjertesvikt.

forskerteamet funnet ut at mus embryoer tidligst hjerterytme real Cigar Store laboratorium, så antagelig først dukket opp i menneskelig fosterets hjerteslag 16 dager etter unnfangelsen, studien publisert i “eLife” magazine.
Det er rapportert at den britiske hver 180 nyfødte barn var det ett tilfelle ble diagnostisert med medfødt hjertesykdom.