Trilobite migrasjon køen enda renere enn mennesker

25 august nyheter, millioner av år siden da trilobitter ryddig migrasjon, som er den eldste kjente storstilt migrasjon, som er et dyr med kjemiske sensorer for å overføre informasjon gir nye ledetråder.
Trilobite fossile utbyggere som de fleste leddyr, dyret & ldquo; master & rdquo; så lenge jordens gamle hav millioner av år.
En ny studie viser at når migrasjonen havbunnen trilobitter lang rad av teamet, de er ryddig, akkurat som en moderne arthropod samme.

For eksempel, en gruppe av hummer hver vår vil bli stilt opp i det grunne vannet for å avle, ankomsten av høsten, hummer vil komme tilbake til dypere vann.

forskere i Polen Holy Cross fjellene observert med 300 millioner 65 millioner & ldquo; eldre & rdquo; fossiler og funnet 78 eksempler på trilobitter køer, inneholder hver kø 19 ti cent mynt størrelse (
diameter på 17.91mm, en tykkelse på 1.35mm) klasseblinde trilobitter.

noen ganger finner klamret seg selv klatre på hverandre trilobitter, tyder på at de kan utnyttelse fysisk kontakt og kjemiske signaler til å overføre informasjon.

dag hummer i dårlig sikt farvann fortsatt bruke fysisk kontakt eller holde kontakt med urin lukt reker befolkningen.

tre Cheap Sigaretter Outlet Båly køen bli den eldste kjente representanten for en storstilt migrasjon og chemotaxis eller på chemosensory signaler fossilene.
Rapporten fant denne måneden på “Palaeontology” journal forskerne sa.
Årsak

disse dyrene migrasjon nå vet vi ikke, men vi mistenker at trilobitter sannsynlig å parre og reprodusere langs en sesong rute.