USA- utviklet robot stand til å analysere rørformede kloakkbakterierIndex

Som vist, er dette Massachusetts Institute of nyutviklede rørformede roboter & ndash; & mdash; & ldquo; & rdquo; Luigi det kan gå inn i kloakk line analyse av menneskelige kloakkbakterier indeksen.

Ifølge den britiske Daily Mail UNM Clothing rapporter, i dag, MIT nyeste utviklingen av et rørformet robot, heter & ldquo; & rdquo;, Luigi kloakk mennesker det kan filtrere, analysere byens helse indeksen.

Dette forskningsprosjektet heter & ldquo; & rdquo;, underjordiske byen forskere kan styre roboten gjennom en smart telefon til de rørformede vannrør, kloakk pumpe robot og filtrert, er målet å overvåke helsen til byen.
Det er rapportert at røret robot & ldquo; Luigi & rdquo; er oppfatningen av byen utviklet i laboratoriet, laboratoriet som ble grunnlagt for 12 år siden.

Perception Laboratory direktør Carlo byen – Maserati (Carlo Ratti) forklarte at vi annonserte byens skjulte data, hver menneskecelle er det 10 bakterieceller, normalflora sammensetning kan brukes som identifikasjon av menneskelige helsetilstander
den avgjørende faktoren, men hvordan måler vi hele byen av mikroorganismer det?

laboratorieanalyse fant at mer enn 50.000 slags forskjellige bakterier som lever i den menneskelige magen, men før kloakk i renseanlegget vil bli utvannet, og deretter samplet og analyseres
er det ingen effekt, som er å utvikle en robot Luigi opprinnelse.

Den rørformede roboten kan gå inn i avløpsrør og utstyrt med GPS-utstyr for å lette forskerne spores robotens spekter av aktiviteter.
Luigi robot bruke 1-2 timer hver kloakk søke, samle avløpsprøver flyter gjennom.
På samme tid, er det utstyrt med ultralydsensorer for å hjelpe en slik sylindrisk robot svever rundt 40 cm i undersøkelsen målet.

en stum etter absorpsjon av væskeavløpspumpe aktivering, deretter sendt til et filter for å hindre at toalettpapir og avføring inn i filtreringssystem.
Deretter kloakken gjennom den andre rørformede enhet i stand til å fange kloakk virus og bakterier.
Når avløpsprøver suksess, vil Maserati og teamet overvåke prøven, noe som gjør byen epidemien av menneskers helse og atferd i real-time rapporter.
Den første anvendelsen av kloakk

intelligent robot er å overvåke statusen til byen spredning av smittsomme sykdommer, i dag, håper forskerne å utvikle flere måter å analysere tidlig påvisning av utbrudd.
Samtidig, & ldquo; jordiske byen & rdquo; urban kloakk prosjektet vil bli offentliggjort hvordan det påvirker ikke-overførbare sykdommer, for eksempel: fedme og diabetes.