X – ray pulsar til verdensrommet GPS system angitt retning

enkleste kalles en & ldquo; & rdquo;, trekantet korreksjon ved hjelp av innebygde atomklokkene på en jevnlig basis fra en enkelt pulsar innkommende X-ray pulser i bakhodet når resultatene med den forventede ankomsttid på standard puls posisjon i forhold
.

Ifølge utenlandske medier rapporter, har National Physical Laboratory (NPL) og University of Leicester forskere utviklet et sett av interplanetariske navigasjonsteknologi, er denne teknologien basert på svært sykliske signaler fra røntgen pulsarer.
Ifølge forskerne sier, er bruken av små romskip montert på X-ray teleskop, kan romskip i verdensrommet bestemme sin egen posisjon nøyaktighet og med opp til 2 km.
Hele systemet heter & ldquo; XNAV & rdquo; det ved hjelp av forsiktig oppmerksom når pulsar signal å triangulere på romskipet, til romfartøyet komme fram til en posisjon i forhold til normalposisjonen.

Som pulsar roterer, de avgir elektromagnetisk stråling fra polene.
Hvis disse strålene peke på jorden, da de viste regelmessig puls.
Noen pulsarer i binære systemer vil fange gassen fra sin følgesvenn på disse gassene akkumuleres i Pulsar poler.
Denne gassen varmes opp til meget høye temperaturer, slik at frigivelsen av røntgenstråler utenfor.
Dette brukes for interplanetariske navigasjons pulsarer, som store og klumpete antenne.
Til sammenligning, er røntgenstråledetektor mye mindre, blir de ofte utstyrt med bare en enkelt piksel sensor, er det lett å sette en last i romskip.

2013, har knyttet teori XNAV nådd et kritisk punkt.
ESA organisert et team av forskere ledet av Setnam Shemar team for å gjennomføre en mulighetsstudie med sikte på å en dag kunne bruke denne teknologien på romfartøyet.
Shemar teamet analyserte de to teknikkene: den enkleste kalles en & ldquo; & rdquo;, trekantet korreksjon når pulsar fra en enkelt X-ray puls jevnlig gått til å slå gjennom bruk av atomuret om bord, og resultatene med standard
forventede posisjon pulsankomsttiden blir sammenlignet.
Forskjeller mellom resultatene av to kronograf, sammen med estimert ved bakken spore romfartøy utgangsposisjonen i betraktning, kan vi få en mer presis plassering av romfartøyet.
Adrian Martin

University of Leicester er en mulighetsstudie team.
Han sa at selv om UNM Clothing rørhåndtering system etter at prosjektet er svært komplekst, men teknologien som kreves er ikke utenfor rekkevidde.
På omfanget av kostnadene, kompleksiteten og XNAV trenger en X-ray detektor, sitert teamet 2018 er Bepi-Colombo oppdrag lansert Mercury bildebehandling og røntgenspektroskopi (mixs) som et eksempel.
Shemar tror de har demonstrert muligheten for hele prosjektet omfatter, men han også minnet oss om at noe av det tekniske arbeidet er nødvendig for å fange opp med teori.
Minimer detektor kvalitet, redusere hver pulsar observasjonstid og utvikle en hensiktsmessig kontrollmekanismer er enorme utfordringer.

forskere tror XNAV vil snart bli brukt for romfartøy navigasjon fortsatt er i tvil, vil teknologien fremstå som den faktiske etterspørselen.
Automatisering pulsar navigasjon for dyp romfart oppdrag er faktisk veldig attraktivt, men i lang tid vi ikke har lignende programmer, har studien er publisert i tidsskriftet “Experimental Astronomy” på.